Contact

Contact

Hier vind je onze openingstijden, onze contactmogelijkheden en noodnummers, het formulier om jouw gegevens te wijzigen en de gegevens van onze onafhankelijke adviseurs.

Meer info
Schade melden

Schade melden

Wij zorgen voor een soepele en snelle verwerking van je claim. Voor Reis, Annulering en Huis kan je zelf online claimen. Bekijk de mogelijkheden. Voor Auto bel je altijd Forensys.

Meer info
Extra Services

Extra Services

Als klant van ENNIA profiteer je van mooie extra's. Zoals gratis Fun Miles voor leuke cadeautjes, de Medicard bij een Zorgverzekering en gratis pechhulp voor je auto. Ben je gepensioneerd? Dan krijg je de PensioenPas.

Meer info
Advies

Advies

Elke grote gebeurtenis (bijvoorbeeld auto kopen, huis kopen, kind krijgen, met pensioen gaan) kent zijn eigen advies. Sta je op het punt om iets af te sluiten of ga je een nieuwe levensfase in? Bekijk hier waar je rekening mee kan houden.

Meer info
Blog: Goed om te weten

Blog: Goed om te weten

Een leven zonder risico kunnen we je niet beloven. Maar wist je dat je zelf veel kunt doen om de kans op ongelukken en schade te verkleinen? En dat je meer financiële zekerheid voor nu en later écht kunt plannen? Dankzij onze jarenlange ervaring met verzekeren weten we precies waar je het best op kunt letten. We delen onze expertise graag, en ook ervaringen van anderen. Doe er je voordeel mee! Want met de juiste voorzorg houd je meer tijd over om te genieten van je leven.

Meer info