Contact

Contact

Hier vindt u onze openingstijden, onze contactmogelijkheden en noodnummers, het formulier om uw gegevens te wijzigen en de gegevens van onze onafhankelijke adviseurs.

Meer info
Schade melden

Schade melden

Wij zorgen voor een soepele en snelle verwerking van uw claim. Voor Reis, Annulering en Huis kunt u zelf online claimen. Bekijk de mogelijkheden. Voor Auto belt u altijd Forensys.

Meer info
Extra Services

Extra Services

Als klant van ENNIA profiteert u van mooie extra's. Zoals gratis Fun Miles voor leuke cadeautjes, de Medicard bij een Zorgverzekering en gratis pechhulp voor uw auto. Bent u gepensioneerd? Dan krijgt u de PensioenPas.

Meer info
Advies

Advies

Elke grote gebeurtenis (bijvoorbeeld auto kopen, huis kopen, kind krijgen, met pensioen gaan) kent zijn eigen advies. Staat u op het punt om iets af te sluiten of gaat u een nieuwe levensfase in? Bekijk hier waar u rekening mee kunt houden.

Meer info
Blog: Goed om te weten

Blog: Goed om te weten

Een leven zonder risico kunnen we je niet beloven. Maar wist je dat je zelf veel kunt doen om de kans op ongelukken en schade te verkleinen? En dat je meer financiële zekerheid voor nu en later écht kunt plannen? Dankzij onze jarenlange ervaring met verzekeren weten we precies waar je het best op kunt letten. We delen onze expertise graag, en ook ervaringen van anderen. Doe er je voordeel mee! Want met de juiste voorzorg houd je meer tijd over om te genieten van je leven.

Meer info