Waarom wij verzekeren

Waarom wij verzekeren

Het leven draait om geluksmomenten. Met uw familie, uw gezin, uw vrienden. Ook in uw werk, met uw collega’s of alleen. Het gaat om genieten. Met alles wat wij doen, proberen wij daaraan een bescheiden bijdrage te leveren. Het leven te vieren.

Meer info
Organisatie

Organisatie

ENNIA doet al meer dan 70 jaar zaken in de wereld van verzekeringen. Wij kijken daarbij met trots terug op een rijke historie en ontwikkeling, waarin wij uitgroeiden tot het grootste full service verzekeringsbedrijf in de Dutch Caribbean.

Meer info
Donatie en sponsor aanvragen

Donatie en sponsor aanvragen

ENNIA investeert in de kwaliteit van het leven. Wij steunen goede doelen en projecten die bijdragen aan een gezonde en duurzame samenleving. Wij doen dit omdat wij gedreven zijn in de overtuiging dat ‘well being’ het meest fundamentele is dat iemand kan ervaren in een leven en dat iedereen recht heeft op deze ervaring.

Meer info
Financial Highlights 2016

Financial Highlights 2016

ENNIA “Financial Highlights 2016” zijn in juli 2017 gepubliceerd. Deze financiele gegevens van ENNIA kunt u nu online inzien.

Meer info
Werken bij ENNIA

Werken bij ENNIA

Werken bij ENNIA? Als we een vacature hebben, plaatsen we die hier meteen. Houd de pagina daarom in de gaten. Of wilt u meer informatie over de mensen die al bij ENNIA werken? Ook dan kunt u hier terecht.

Meer info
Nieuws

Nieuws

Nieuws over ENNIA, of over bijvoorbeeld de projecten die wij ondersteunen, vindt u op onze nieuwspagina. Houd de pagina in de gaten en mis niks!

Meer info
ENNIA gebruikt ZIVVER

ENNIA gebruikt ZIVVER

ENNIA gebruikt ZIVVER om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan jij de inhoud van de e-mail kan lezen.

Meer info