ENNIA gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

 

Hoe open je een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Heb je een e-mail ontvangen van ENNIA via ZIVVER? Dan open je dit bericht door op de groene link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In deze filmpjes zie je hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een toegangscode

Je hebt een beveiligd bericht ontvangen. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kan lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan je doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kan je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kan lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die je op je telefoon ontvangt. Nu kan je het bericht lezen.

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wil reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kan dan in het antwoordveld direct je reactie typen. Eventueel kan je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in je e-mailadres en telefoonnummer door aan ons

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Je kan ons op de volgende manier op de hoogte stellen van wijzigingen: mail@ennia.com met vermelding van je naam.

Meer over ZIVVER

Met ZIVVER kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wil versturen. Verstuur je een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kan je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.