Medewerkers

Ons succes is afhankelijk van onze mensen! Daarom zijn we altijd op zoek naar ambitieuze professionals. ENNIA is het grootste ‘full service’-verzekeringsbedrijf op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. We zijn trots op het feit dat wij al 65 jaar bestaan en zijn al die tijd nog even gepassioneerd over ons werk en bedrijf. Onze stijl van werken is ontspannen en informeel, maar tegelijkertijd zeer professioneel en betrokken. Spreekt dit jou aan? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe werknemer.

Het ENNIA Team

Onze werknemers werken op alle verschillende eilanden van de Dutch Caribbean en onderscheiden zich in hun werk door kwaliteit, klantgerichtheid en uitstekende resultaten. Wij waarderen eerlijkheid, duidelijkheid en teamwerk in ons personeel en we realiseren ons ten volste dat een positieve en productieve werkomgeving, een gemotiveerd en betrokken personeelsbestand vereist.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving.
  • Een prettige werksfeer in een gemotiveerd team.
  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • Een uitstekende pensioenvoorziening.
  • Een dertiende maand.
  • Vakantietoeslag.
  • Een uitgebreide zorgverzekering.
  • Diverse personeelskortingen.

Wonen en werken in de Dutch Caribbean?

ENNIA heeft op de 4 grootste eilanden van de Dutch Caribbean een kantoor. We zijn dan ook de verzekeraar met het grootste klantenbestand van de Dutch Caribbean. Waarom werken bij ons zo aantrekkelijk is? Denk aan een internationale atmosfeer en toch de geborgenheid van een kleine gemeenschap. Los natuurlijk van de multiculturele samenleving, de prachtige natuur en het aangename klimaat. En daarbij een prettige werkplek waar ontwikkeling en kansen belangrijk zijn.

Kortom. Ben je een ambitieuze professional met een hart voor verzekeren? Neem contact met ons op, dan kunnen we kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Solliciteren op een functie bij ENNIA?

Wij bieden zowel starters als ervaren professionals een keur aan interessante en uitdagende functies aan. Wij zorgen er ook voor dat onze werknemers zich professioneel blijven ontwikkelen en hun persoonlijke ambities bij ENNIA realiseren door intensieve training, coaching en actieve loopbaanbegeleiding.

Bekijk de vacatures om te zien of er voor jou op het moment een relevante vacature is. En aarzel anders niet om een open sollicitatie te sturen.