Waarom is een reisverzekering noodzakelijk?

Waarom is een reisverzekering noodzakelijk?

U verzekert zich voor medische kosten in het buitenland, die tegenwoordig buiten de verplichte basis ziektekostenverzekering vallen. U verzekert zich voor kosten van een onverwachte en vroegtijdige terugkeer. U verzekert zich voor schade, verlies en diefstal van uw reisbagage en bezittingen. U gaat op vakantie en wilt zorgeloos genieten.

Meer info
ENNIA publiceert Jaarrekening 2015 eind februari 2017

ENNIA publiceert Jaarrekening 2015 eind februari 2017

ENNIA zal eind februari 2017 zijn jaarrekening 2015 publiceren. ENNIA is blij nu snel volledige helderheid te kunnen geven over de financiële positie van ENNIA. Duidelijk is nu al dat ENNIA beschikt over solide beleggingen. We hebben echter tijd nodig om deze te beleggen in lijn met de nieuwe CBCS-richtlijnen. ENNIA heeft er alle vertrouwen in dat dit in de komende twee jaar gaat lukken.

Meer info
Zika Preventietips

Zika Preventietips

Het Zika-virus grijpt wereldwijd om zich heen. Er is nog geen vaccinatie of medicijn tegen dit virus, dat vooral voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kind een groot probleem vormt. Preventie, dus het voorkomen dat u door de mug gestoken wordt, is uw beste alternatief.

Meer info
Orkaan Preventietips

Orkaan Preventietips

Orkanen: we krijgen er allemaal hoe dan ook mee te maken. Zowel de Bovenwindse eilanden (St. Maarten, Saba en St. Eustatius) als de Benedenwindse eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) hebben er jaarlijks last van. Daarom kunnen we maar beter goed voorbereid zijn. Of gaat u ervan uit dat het vanzelf wel overwaait?

Meer info
Nu tijdelijk mooie extra’s bij Studieplan

Nu tijdelijk mooie extra’s bij Studieplan

Een professionele foto van uw kind op canvas én een heleboel Fun Miles. Dat zijn een paar mooie extra’s die u ontvangt als u nu ENNIA Studieplan afsluit. Naast de zekerheid dat u uw kind financieel kunt ondersteunen als hij of zij gaat studeren. 

Meer info
Maandelijks betalen

Maandelijks betalen

Niet meer één keer per jaar die rekening ontvangen, maar elke maand een beetje betalen? Kies voor gemak en begin met ENNIA Maandelijks Betalen.

Meer info
Selebrá bida

Selebrá bida

Selebrá bida! Wij maken u het leven graag een stuk makkelijker zodat u meer tijd overhoudt voor de echt leuke dingen. Zo kunt u hier uw schadeverzekering online afsluiten, kiezen om gespreid te betalen en zelfs uw schadeclaims online indienen. Over onze spaar-, pensioen-, levensverzekerings- en hypotheekoplossingen vindt u hier alle informatie. Ontdek het gemak van het nieuwe verzekeren.

Meer info
Prevent Now 2016

Prevent Now 2016

Health & Happiness through Body & Mind. Een gezond mens is gelukkiger, maar een gelukkig mens is ook gezonder! De connectie tussen lichaam en geest is inmiddels onmiskenbaar. Maak op een boeiende en toegankelijke manier kennis met het zelfmanagement van gezondheid en geluk.

Meer info
Selebra Bai'e

Selebra Bai'e

Alles over de populaire televisieshow Bai’e van Telecuraçao! Heeft iemand deze maand de auto gewonnen? Wie zijn de eerstvolgende deelnemers? En hoe kunt u zelf een van de gelukkigen worden?

Meer info
ENNIA Baby Box

ENNIA Baby Box

In samenwerking met zijn partners SuperRetail (Rituals, Top1Toys, Bruna en SuperKidz) en Manrique Capriles (Johnson’s Baby) heeft ENNIA een pakket samengesteld met preventieproducten, het My ENNIA Baby Book, leuke cadeautjes, kortingsbonnen en verzorgingsproducten voor ouder en kind. Klanten van ENNIA komen in aanmerking voor de ENNIA Baby Box.

Meer info