Medimigra

Meer info
Reis

Reis

Op reis gaan is ontspannen, nieuwe mensen ontmoeten en mooie dingen zien. Niet rekening houden met wat er eventueel mis kan gaan. Dat hoeft ook niet! Met de reisverzekering van ENNIA ben je goed verzekerd.

Meer info
Auto

Auto

Geen auto, geen leven! Zonder je auto kom je nergens. Daarom laten we jou niet staan. En ben je een goede bestuurder? Dan ontvang je bij ENNIA tot wel 80% no-claimkorting. Bekijk hoe je van dit voordeel kan profiteren. ONLINE

Meer info
Huis

Huis

Wonen is genieten voor jou en met degenen die je liefhebt. In jouw huis met je eigen spullen. Dit wel je graag zo houden, en dat kan. Op verschillende manieren, passend bij jou wensen. Bekijk welke verzekeringen we voor jouw huis en inboedel aanbieden. ONLINE

Meer info
Hypotheek

Hypotheek

Heerlijk dromen over een nieuw huis of misschien een aanbouw aan je bestaande eigen woning. Maar wat als je nou niet wil blijven dromen? Misschien dat wij dan wel een heel mooie oplossing voor je hebben. Bekijk de mogelijkheden.

Meer info
Leven

Leven

Niets zo waardevol als de mensen die je liefhebt. Je wil er vast voor zorgen dat het hen aan niets ontbreekt, ook als jij er niet meer bent. En wist je dat je ook zelf, bij leven, nog kan profiteren van een levensverzekering?

Meer info
Studieplan

Studieplan

Investeer in de toekomst van je kind. Met het ENNIA Studieplan geef je jouw kind de financiële basis die het nodig heeft. Hoe eerder je begint met sparen, hoe lager de premie. Slimme ouders zorgen voor slimme kinderen.

Meer info
ENNIA Uitvaartverzekering

ENNIA Uitvaartverzekering

De kosten van een begrafenis of uitvaart lopen snel op, zelfs als je het eenvoudig houdt. Met de ENNIA Uitvaartverzekering kan je deze kosten alvast reserveren. Prettig voor je nabestaanden: zij hoeven zich niet druk te maken over de financiële afwikkeling. En prettig voor jou: je kan je wensen laten spreken en alles rustig en fatsoenlijk achterlaten.

Meer info
Pensioen

Pensioen

Work hard, play hard. Je geniet volop van je leven. Dat houdt toch niet op als je stopt met werken? Ook dan wil je financiële armslag en de dingen doen waar je blij van wordt. Dat kán. Met een pensioen van ENNIA.

Meer info
Zorg

Zorg

Gezond zijn en genieten gaat samen. Men zegt wel eens: een gezond lijf herbergt een gezonde geest. Jouw gezondheid is waardevol. Regel nu dat je goede zorg krijgt als er toch iets gebeurt. En dat het je aan niets ontbreekt, mocht je zorg nodig hebben.

Meer info
Boot- en Jachtverzekering

Boot- en Jachtverzekering

Varen staat voor plezier en vrijheid! Of het nu met je jetski is, je vissersboot of je luxe jacht: het water ligt voor je open. Voor nog meer vrijheid én wat zekerheid is er nu de ENNIA Boot- en Jachtverzekering.

Meer info