Reis

Reis

Op reis gaan is ontspannen, nieuwe mensen ontmoeten en mooie dingen zien. Niet rekening houden met wat er eventueel mis kan gaan. Dat hoeft ook niet! Met de reisverzekering van ENNIA bent u goed verzekerd. Dus sit back and enjoy the ride.

Meer info
Auto

Auto

Geen auto, geen leven! Zonder uw auto komt u nergens. Daarom laten we u niet staan. En bent u een goede bestuurder? Dan ontvangt u bij ENNIA tot wel 80% no-claimkorting. Bekijk hoe u van dit voordeel kunt profiteren. ONLINE

BEREKEN UW PREMIE Meer info

Kies uw eiland

  • Aruba
  • Bonaire, Saba, St. Eustatius
  • Curaçao
  • St. Maarten
Huis

Huis

Wonen is genieten voor u en met degenen die u lief heeft. In uw huis met uw eigen spullen. U wilt dit zo houden, en dat kan. Op verschillende manieren, passend bij uw wensen. Bekijk welke verzekeringen we voor uw huis en uw inboedel aanbieden. ONLINE

BEREKEN UW PREMIE Meer info
Hypotheek

Hypotheek

Heerlijk dromen over een nieuw huis of misschien een aanbouw aan uw bestaande eigen woning. Maar wat als u nou niet wilt blijven dromen? Misschien dat wij dan wel een heel mooie oplossing voor u hebben. Bekijk de mogelijkheden.

Meer info
Leven

Leven

Niets zo waardevol als de mensen die u lief heeft. U wilt er vast voor zorgen dat het hen aan niets ontbreekt, ook als u er niet meer bent. En wist u dat u ook zelf, bij leven, nog kunt profiteren van een levensverzekering?

Meer info
Studieplan

Studieplan

Investeer in de toekomst van uw kind. Met het ENNIA Studieplan geeft u uw kind de financiële basis die het nodig heeft. Hoe eerder u begint met sparen, hoe lager de premie. Slimme ouders zorgen voor slimme kinderen.

Meer info
Uitvaart Garant Plus

Uitvaart Garant Plus

We genieten van het leven en willen niet nadenken over onze uitvaart. Toch is het goed om hier wel bij stil te staan. In zo’n verdrietige tijd blijkt namelijk ineens dat er een hoop geregeld moet worden. Dan is het prettig om te weten dat uw geliefden zich over de kosten geen zorgen hoeven te maken. Want een begrafenis of crematie is nooit goedkoop, zelfs niet als u geen speciale wensen heeft.

Meer info
Pensioen

Pensioen

Work hard, play hard. U geniet volop van uw leven. Dat houdt toch niet op als u stopt met werken? Ook dan wilt u financiële armslag en de dingen doen waar u blij van wordt. Dat kán. Met een pensioen van ENNIA.

Meer info
Zorg

Zorg

Gezond zijn en genieten gaat samen. Men zegt wel: een gezond lijf herbergt een gezonde geest. Uw gezondheid is waardevol. Regel nu dat u goede zorg krijgt als er toch iets gebeurt. En dat u het aan niets ontbreekt, mocht u zorg nodig hebben.

Meer info
Boot- en Jachtverzekering

Boot- en Jachtverzekering

Varen staat voor plezier en vrijheid! Of het nu met uw jetski is, uw vissersboot of uw luxe jacht: het water ligt voor u open. Voor nog meer vrijheid én wat zekerheid is er nu de ENNIA Boot- en Jachtverzekering.

Meer info