Nieuw huis

Een nieuw huis kopen voor je gezin is een mooie gebeurtenis.

Het is goed kennis te nemen van de volgende zaken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als iemand in jouw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt jou aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Investeer daarom nu in een aansprakelijkheidsverzekering, waardoor de financiële gevolgen gedekt zijn.

Inboedelverzekering

Jouw bezittingen zijn belangrijk voor je. Je hebt in je leven een aantal mooie en kostbare aankopen gedaan waar je zuinig op bent. Het totaal van je materiële spullen kan in de loop der jaren snel ongemerkt oplopen tot meer dan f 100.000. Verzeker je inboedel tegen brand of inbraak, zodat je de spullen opnieuw kan aanschaffen. En heb je kostbaarheden? Dan kan je die het beste apart per stuk laten verzekeren.

Woonhuisverzekering

Bij de aankoop van je huis heb je waarschijnlijk al een woonhuisverzekering afgesloten. Bij de meeste hypotheken is deze namelijk verplicht. Kon je jouw nieuwe huis zonder hypotheek kopen? Dan raden wij je toch een woonhuisverzekering aan. Hierdoor blijft je huis verzekerd bij schade door brand of storm. Zo blijft jouw huis een solide investering voor je toekomst.

Levensverzekering

Een verhuizing is een goed moment om al je financiële en materiële risico’s opnieuw te bekijken. Helemaal wanneer je familieleden of bezittingen wilt beschermen. Een levensverzekering neem je als je wil dat er goed voor je nabestaanden wordt gezorgd als jij onverwacht komt te overlijden. Deze levensverzekering kan dan worden gebruikt om hypotheken, creditcardrekeningen, autoleningen, uitvaartkosten en een eventueel inkomensverlies te bekostigen.