Nieuw huis

Een nieuw huis kopen voor uw gezin is een mooie gebeurtenis.

Het is goed kennis te nemen van de volgende zaken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als iemand in uw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt u aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Investeer daarom nu in een aansprakelijkheidsverzekering, waardoor de financiële gevolgen gedekt zijn.

Inboedelverzekering

Uw bezittingen zijn belangrijk voor u. U heeft in uw leven een aantal mooie en kostbare aankopen gedaan waar u zuinig op bent. Het totaal van uw materiële spullen kan in de loop der jaren snel ongemerkt oplopen tot meer dan f 100.000. Verzeker uw inboedel tegen brand of inbraak, zodat u de spullen opnieuw kunt aanschaffen. En heeft u kostbaarheden? Dan kunt u die het beste apart per stuk laten verzekeren.

Woonhuisverzekering

Bij de aankoop van uw huis heeft u waarschijnlijk al een woonhuisverzekering afgesloten. Bij de meeste hypotheken is deze namelijk verplicht. Kon u uw nieuwe huis zonder hypotheek kopen? Dan raden wij u toch een woonhuisverzekering aan. Hierdoor blijft uw huis verzekerd bij schade door brand of storm. Zo blijft uw huis een solide investering voor uw toekomst.

Levensverzekering

Een verhuizing is een goed moment om al uw financiële en materiële risico’s opnieuw te bekijken. Helemaal wanneer u familieleden of bezittingen wilt beschermen. Een levensverzekering neemt u als u wilt dat er goed voor uw nabestaanden wordt gezorgd als u onverwacht komt te overlijden. Deze levensverzekering kan dan worden gebruikt om hypotheken, creditcardrekeningen, autoleningen, uitvaartkosten en een eventueel inkomensverlies te bekostigen.