Nieuwe auto

Een nieuwe auto is een grote investering voor je gezin. En niet eentje zonder risico’s.

We geven je graag advies over hoe je jouw auto, jezelf en je inzittenden kunt verzekeren. Voor als er iets onverwachts gebeurt, zoals een ongeluk, schade of diefstal.

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering en Personen Ongevallenverzekering Motorrijtuigen

Iedereen met een auto is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die jouw auto eventueel veroorzaakt bij andere mensen en hun eigendommen. Voor slechts een beetje extra zijn je inzittenden bij een ongeluk extra verzekerd. Dit bevelen we van harte aan om te doen.

Cascoverzekering en schadevrije jaren

Wil jij je auto verzekeren tegen diefstal of ongeluk? Kies dan een Casco Beperkt , Casco Extra of een Casco Ideaal verzekering. Het hangt van de nieuwprijs en de leeftijd van je auto af wat je het best kan kiezen. Casco Extra is aan te raden als je een nieuwe auto hebt gekocht. En Casco Ideaal is er voor het gezin dat niet minder gaat dan voor het allerbeste. Maar waarschijnlijk heeft jouw gezin genoeg aan Casco Beperkt. Een prima basisdekking met een voordelige premie.

Extra aantrekkelijk bij ENNIA: heb je als bestuurder al schadevrije jaren opgebouwd? Dan profiteer je van een no-claimkorting die kan oplopen tot 80%! Vraag hiervoor de no-claimstatus aan bij je vorige verzekeraar.