Nieuw huis

Een nieuw huis voor je gezin! Dat is meestal goed nieuws. We wensen je alvast veel plezier met het inrichten en de eerste nachtjes in het nieuwe huis.

Ook geven we enkele tips over waar je als gezin met een nieuwe huis rekening mee kan houden.

Aansprakelijkheidsverzekering

We raden je als gezin aan om een aansprakelijkheidsverzekering te nemen. Als iemand in jouw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt jou aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Zo hoog, dat je jouw huis of inboedel kan verliezen. Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn de financiële gevolgen gedekt en hoef je die dus niet zelf te betalen.

Inboedelverzekering

Je bezittingen zijn belangrijk voor je. Misschien zijn jouw spullen niet allemaal kostbaar, maar hebben ze wel veel persoonlijke waarde. Bij brand of inbraak kan je alles kwijtraken. Onze inboedelverzekering kan helaas niet de emotionele schade vergoeden, maar wel (een deel van) je financiële verlies compenseren.

Woonhuisverzekering

Heb je een nieuw huis gekocht? Dan heb je waarschijnlijk al een woonhuisverzekering of moet je deze nog afsluiten. Bij de meeste hypotheken is deze namelijk verplicht. En heb je jouw nieuwe huis zonder hypotheek kunnen kopen? Dan raden wij je toch een woonhuisverzekering aan. Hierdoor blijft je huis verzekerd bij schade door brand of storm. Zo blijft je huis een solide investering voor de toekomst van je gezin.

Levensverzekering

Verhuizen is een moment waarop je al je financiële en materiële risico's heroverweegt. Helemaal wanneer je familieleden of bezittingen wil beschermen. Een levensverzekering neem je als je wil dat er goed voor je nabestaanden wordt gezorgd als je onverwacht komt te overlijden. Deze levensverzekering kan dan worden gebruikt om hypotheken, creditcardrekeningen, autoleningen, uitvaartkosten en een eventueel inkomensverlies te bekostigen.