Nieuw huis

Een nieuw huis voor uw gezin! Dat is meestal goed nieuws. We wensen u alvast veel plezier met het inrichten en de eerste nachtjes in het nieuwe huis.

Ook geven we enkele tips over waar u als gezin met een nieuwe huis rekening mee kunt houden.

Aansprakelijkheidsverzekering

We raden u als gezin aan om een aansprakelijkheidsverzekering te nemen. Als iemand in uw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt u aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Zo hoog, dat u uw huis of inboedel kunt verliezen. Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn de financiële gevolgen gedekt en hoeft u die dus niet zelf te betalen.

Inboedelverzekering

Uw bezittingen zijn belangrijk voor u. Misschien zijn uw spullen niet allemaal kostbaar, maar hebben ze wel veel persoonlijke waarde. Bij brand of inbraak kunt u alles kwijtraken. Onze inboedelverzekering kan helaas niet de emotionele schade vergoeden, maar wel (een deel van) uw financiële verlies compenseren.

Woonhuisverzekering

Heeft u een nieuw huis gekocht? Dan heeft u waarschijnlijk al een woonhuisverzekering of moet u deze nog afsluiten. Bij de meeste hypotheken is deze namelijk verplicht. En heeft u uw nieuwe huis zonder hypotheek kunnen kopen? Dan raden wij u toch een woonhuisverzekering aan. Hierdoor blijft uw huis verzekerd bij schade door brand of storm. Zo blijft uw huis een solide investering voor de toekomst van uw gezin.

Levensverzekering

Verhuizen is een moment waarop u al uw financiële en materiële risico's heroverweegt. Helemaal wanneer u familieleden of bezittingen wilt beschermen. Een levensverzekering zorgt neemt u als u wilt dat er goed voor uw nabestaanden wordt gezorgd als u onverwacht komt te overlijden. Deze levensverzekering kan dan worden gebruikt om hypotheken, creditcardrekeningen, autoleningen, uitvaartkosten en een eventueel inkomensverlies te bekostigen.