Nieuwe auto

Een nieuwe auto houd je mobiel. Beweging en onder de mensen komen is belangrijk.

Met een goede autoverzekering zit je net even iets zekerder in de auto. En weet je dat ze je niet laten staan, als je pech hebt.

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering en Personen Ongevallenverzekering Motorrijtuigen

Je weet het waarschijnlijk: iedereen met een auto is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die jouw auto eventueel veroorzaakt bij andere mensen en hun eigendommen. Alleen een WA-verzekering voor jouw auto is aan te raden als je auto in waarde niet meer de moeite waard van een cascoverzekering is. Voor sommigen is dit na 8 jaar, voor anderen weer wat langer.

We raden je aan om je inzittenden bij een ongeluk extra te verzekeren met de Personen Ongevallen Motorrijtuigen.

Cascoverzekering en schadevrije jaren

Welke cascoverzekering wij je aanraden, hangt af van je auto. We bieden jou 3 keuzes. Van een eenvoudige en voordelige Casco Beperkt, naar een uitgebreidere Casco Extra tot de meest complete autoverzekering die er is: Casco Ideaal. Bepaal zelf wat voor jouw auto de beste keuze is. Voor nieuwe auto’s adviseren wij sowieso Casco Extra of Casco Ideaal.

Goed om te weten: heb je schadevrije jaren opgebouwd? Bestuurders die zonder schade rijden, belonen wij met een no-claimkorting die kan oplopen tot 80%.