ENNIA. Meer dan verzekeren

Als verzekeringsbedrijf heeft ENNIA de afgelopen 65 jaren waardevolle kennis en ervaring opgedaan over schade en het voorkomen ervan. Veel van die kennis zit in de hoofden van onze medewerkers en is opgeslagen op onze harde schijven. Met dit boekje willen wij die kennis graag met u delen want ENNIA is meer dan alleen verzekeren.

Als zorgzame verzekeraar zijn wij namelijk veel meer dan een leverancier van financiële verzekeringsproducten alleen. Wij helpen onze klanten ook graag om proactief en preventief hun risico’s te beperken en hun gevoel van veiligheid en zekerheid op het werk, thuis en voor de toekomst te vergroten door hen te adviseren over allerlei zaken waarin wij deskundig zijn.

Preventie, het voorkomen van schade, vinden wij bij uitstek een onderwerp waarover wij u kunnen informeren en adviseren. Over dit belangrijke onderwerp organiseerden wij vorig jaar november al een zeer succesvol seminar op Curaçao. Dit jaar doen we dat opnieuw, nu ook voor consumenten, met rond het seminar een beurs en demonstraties.

Binnenkort zullen we ook een preventiewinkel inrichten met adviezen en producten die uw veiligheid verder helpen te vergroten door het voorkomen van ongelukken.

Voor nu hebben we een nuttig boekje voor u samengesteld met preventietips op het gebied van brand, beroving, overval en diefstal, overstroming, identiteitsfraude en -diefstal en cybercrime.

Wij vertrouwen erop dat u deze nuttige tips in de praktijk brengt, want voorkomen is beter dan genezen.