ENNIA blijft sponsor van Agard

Terrence Agard, Olympisch zilverenmedaillewinnaar 400 meter estafette (2021), wordt tot na de Olympische spelen in Parijs 2024 door ENNIA gesponsord. Dit geeft Terrence de vrijheid om zich maximaal te focussen op zijn vele atletiekwedstrijden op de onderdelen 400 meter en 4 x 400 meter estafette.

Terrence Agard vormt samen met Liemarvin Bonevacia, Tony van Diepen en Ramsey Angela, een succesvol atleten team. Het behaalde succes in Tokyo willen zij graag de komende jaren voortzetten. Tijdens de OS Tokio 2020 had Terrence de één na snelste tijd van het hele deelnemersveld gelopen (43,76 seconden). Alleen de Amerikaan Rai Benjamin bleef hem voor. Na de wedstrijd verklaarde Terrence dat hij ziel en zaligheid in die race had gestopt.

ENNIA steunt Terrence Agard met zijn voorbereidingen en wedstrijdprogramma op weg naar de Olympische Spelen in Parijs in 2024. Voor dit jaar zijn dat in februari Nederlands Nationaal Kampioenschap Indoor, in maart Indoor World Cup Belgrado, in juli World Cup in Oregon, in augustus European Cup in München en in oktober de Odesur Games in Chili.

Lesley-Ann Harms-Brodie, CEO van ENNIA: “Wij zijn ontzettend trots dat wij met dit partnership kunnen bijdragen aan de prestaties van Terrence en indirect aan zijn Estafette team. Zijn inzet en internationale prestaties zijn een mooi voorbeeld voor ons allemaal. Het geeft ons hoop en trots. Samen met zijn team zet hij op een mooie wijze het Caribische deel van het Koninkrijk in de spotlight. Dit kunnen wij alleen samen met zijn allen realiseren door Terrence het vertrouwen te geven dat het thuisfront achter hem staat.”