Jouw tekening op de ENNIA kalender

ENNIA zoekt jonge talenten die een mooie tekening willen maken voor de deskkalender van 2023. Van deze deskkalender worden meer dan 15.000 stuks gemaakt en verdeeld over Aruba, Bonaire, Curacao en St. Maarten.

Doe mee met de ENNIA-tekenactie en misschien komt je tekening wel op de ENNIA-kalender van 2023.

Welke tekening maken?

Het thema van de tekening is "Samen vakantie vieren".

Vakantie vieren is leuk. Samen met je familie en vriendjes leuke dingen doen. De hele dag lang spelen en plezier hebben en nieuwe dingen zien en beleven. Of soms helemaal lekker niks doen en films kijken. Gewoon doen waar je zin in hebt. Maak van je vakantie ervaring een leuke tekening .

Hoe ga je de tekening maken?

Maak de tekening met een stift zodat de lijnen en kleuren heel duidelijk zijn en goed tot uiting komen op de kalender. Dus niet met een potlood want dat is te zacht.

Wie mag de tekening maken?

Jij mag de tekening maken als je 4 jaar of ouder bent maar niet ouder dan 12 jaar.

Wanneer moet de tekening zijn ingeleverd?

Lever je tekening persoonlijk in voor maandag 29 augustus bij ENNIA. Vermeld op de achterzijde van je tekening je voor- en achternaam, je leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres van je ouders. Formaat papier: A4 liggend

Hoe wordt je tekening uitgekozen?

Een speciaal team gaat uit alle inzendingen de leukste en mooiste tekeningen selecteren en deze 12 tekeningen krijgen elk een maand op de kalender. Als jij uitgekozen bent ontvang je een leuke prijs!
Een selectie van de mooiste tekeningen gaan wij ook tonen via facebook ENNIA Feelsecure.

Meer informatie?

Mail naar marketing@ennia.com met vermelding “kalendertekening 2023”.