Een moment van onachtzaamheid in het verkeer

Papiamentu (curaçao) 

Zie hier het verhaal van Rileyson die door een moment van onoplettendheid van een autobestuurder een ongeluk kreeg.

Een door ENNIA verzekerde auto sloeg op de Rooseveltweg (Curaçao) af de parkeerplaats op van een minimarket. De bestuurder schatte de afstand verkeerd in en botste tegen de aanrijdende Rileyson en zijn scooter.

Rileyson leek redelijk ongeschonden, wat schrammetjes aan zijn armen en benen. Toch is hij naar het ziekenhuis vervoerd omdat hij zich niet lekker voelde. Daarna ging het snel slechter met Rileyson. Hij kan niet meer praten en lopen. Zijn bewegingen zijn beperkt. Het blijkt dat hij een ernstige hersenbeschadiging heeft opgelopen door de aanrijding.

Na een aantal maanden in het ziekenhuis wordt hij nu thuis verzorgd en ligt hij 24/7 in bed. Zijn slaapkamer is verbouwd en de tuin aangelegd rond zijn kamer om hem toch een beetje ‘happy buiten gevoel’ te geven.

Rileyson wordt door zijn moeder en oma verzorgd. Zijn moeder heeft haar werk opgezegd voor de zorg en ontvangt van de familie financiële hulp voor de speciale voeding en vitamines die hij moet krijgen.

Offerte aanvragen voor WA-dekking verhogen

De materiele schade is door ENNIA uitgekeerd en de letselschade is nu in behandeling. Alle schadekosten gerelateerd aan dit ongeval worden verhaald op de WA-polis van de autobestuurder. Dit zijn onder andere schade aan de scooter, ambulance vervoer, (para)-medische zorg, opnamendagen in het ziekenhuis, aanpassingen aan het huis, de dagelijkse zorg en speciale voeding.

Een klein foutje kan grote gevolgen hebben. Zorg dat je WA-dekking voldoende is zodat het slachtoffer niet van jouw financiën afhankelijk is.

Vragen? laat het ons weten!

Meer nieuws over ENNIA