Omni regelt voor haar personeel een pensioen met ENNIA

De moedermaatschappij van Omni, Unicomer Curaçao, heeft met advies van Certus Insurance Brokers een collectief pensioencontract afgesloten voor haar personeel in Curaçao, St. Maarten en op Bonaire met pensioenverzekeraar ENNIA.

Unicomer Curaçao groeit als toonaangevende onderneming in de distributie en verkoop van milieuvriendelijke en hoogwaardige kwaliteitsmerken op de eilanden zoals Samsung, Panasonic, Midea, Mastertech en Mabe.  Merken van veel voorkomende huishoudelijke apparaten en airconditionings. Ook is Unicomer gespecialiseerd in de verkoop van meubels en meubel accessoires, deze zijn te vinden in de winkel OMNI FURNITURE GALLERY. Unicomer heeft winkelvestigingen in Curaçao, OMNI en Radio Shack, op Bonaire en in St Maarten, elk een OMNI. In totaal zijn er 119 personen in dienst bij Unicomer. 

Managing Director Sonia Kemp-Manglani vindt het belangrijk dat het personeel een aanvullend pensioen opbouwt voor een inkomen na dat ze stoppen met werken. Het is voor de detailhandel branche uniek dat dergelijke sociale voorzieningen wordt getroffen. “Wij zijn een groeiende en ambitieuze onderneming op de eilanden en zijn onderdeel van de Unicomer Group die actief is in Midden- Amerika, Caribische gebied en de USA met een duidelijk geformuleerde visie en missie. Wij willen ons leiderschap niet alleen in de business tonen, maar ook sociaal voor onze mensen waarmee wij onze groei realiseren.

Samen en met advies van Reinier R.J. de la Fuente, van Certus Insurance Brokers, hebben wij met ENNIA de pensioenregeling tot stand gebracht. Niet alleen een aanvullend pensioen voor later, maar ook een inkomensverzekering voor de nabestaanden als de werknemer vroegtijdig komt te overlijden.” aldus Kemp-Manglani en het is haar wens dat dit initiatief door de hele detailhandel wordt opgevolgd.

Vragen? laat het ons weten!

Meer nieuws over ENNIA