Children’s Museum Curaçao slaat handen in een met nieuwe Corporate Partner

Children’s Museum Curaçao is enorm trots op de nieuwe corporate partner: ENNIA. Als Corporate Partner verbindt ENNIA zich aan het kindermuseum om een gemeenschappelijke missie uit te dragen. Samen dragen beide instellingen bij aan de verbetering van de levens van de kinderen op Curaçao. 

Esther de Sola, Directeur van Children’s Museum Curacao: “Als museum zijn wij enorm trots op deze verbintenis met ENNIA. We bevinden ons in twee verschillende werelden, maar wat ons verbindt, is een zelfde visie over het belang van investeren in onze kinderen. Het verrijken van de levens van kinderen is voor ons allebei enorm belangrijk.” 

Het is niet de eerste keer dat ENNIA het eerste museum dat speciaal voor kinderen is ontwikkeld een warm hart toedraagt. Al tijdens de oprichting van het museum in 2017 droeg ENNIA bij aan de bouw en inrichting van de Starry Night ruimte in het museum. Een spannende tentoonstellingsruimte waar het donker is en kinderen op ontdekkingstocht kunnen. 

Een museum van en voor de gemeenschap

Al sinds het begin van de oprichting van het kindermuseum is samenwerking met het bedrijfsleven een belangrijk uitgangspunt geweest. Dankzij de hulp van bedrijven is het mogelijk geweest om een kwalitatief hoogstaand museum neer te zetten en - niet geheel onbelangrijk - te onderhouden. 

Corporate Partners zijn van groot belang voor Stichting Kindermuseum Curaçao om het voortbestaan te garanderen. Dankzij deze partnership kan het museum kwalitatieve leerervaringen en programma’s aanbieden aan kinderen, maar maakt het partnership het ook mogelijk dat het museum zich verder kan ontwikkelen tot educatief centrum voor kinderen, onderwijzers en ouders. Tot slot kan het museum door dit soort sponsorships ook financieel toegankelijk blijven voor de kinderen van Curaçao.

Vragen? laat het ons weten!

Meer nieuws over ENNIA