De hartenwensen zijn bekend

De eindejaarsactie van ENNIA is een succes geweest met veel mooie, vrijgevige wensen om uit te kiezen. Het kiezen van de winnaars was geen gemakkelijke taak. De werknemers van ENNIA hebben na een eerste selectie mogen kiezen uit de top 10 wensen.

De wens voor Aruba is een vakantie voor een vrouw die 3 ouderlijke gehandicapten familieleden verzorgd nadat de ouders zijn overleden en zelf ook nog een gezin van drie kinderen opvoedt. Zij wonen allemaal in een huis en de vrouw werkt daarnaast full-time om de familie te onderhouden. Een vakantie om even op adem te komen kan zij zich niet veroorloven.

De wens voor Bonaire is een donatie aan de voedselbank. Op dit moment zijn er meer dan 100 gezinnen afhankelijk  van de voedselpakketten die daar worden uitgedeeld.

De wens voor Curacao is een speciale rolstoel voor een meisje van 2 jaar die bij de geboorte een hersenletsel heeft opgelopen. De rolstoel kan worden aangepast aan de lichamelijke behoefte en groei van het meisje en hiermee wordt voor haar mobiliteit aanzienlijk verruimd.

De wens voor Sint Maarten is voor 25 kinderen van families die door orkaan Irma zijn getroffen. Deze gezinnen zijn zowel financieel als sociaal getroffen. Deze groep kinderen gaan deelnemen aan een naschools programma van Stichting Ervaringsgericht Onderwijs St.Maarten. De kinderen krijgen hier onder andere kunstlessen en paardrijlessen voor 3 maanden.