BOPEC sluit nieuw pensioencontract af met ENNIA

BOPEC heeft onlangs bij ENNIA een flexibele pensioenregeling voor haar medewerkers afgesloten, en draagt hiermee bij aan een toekomst met zekerheid voor haar personeelsleden.

Bonaire Petroleum Corporation NV (BOPEC) is met meer dan 100 werknemers een van de grootste bedrijven op Bonaire. BOPEC is eigendom van Petróleos de Venezuela, SA (PDVSA) en wordt gebruikt als opslagplaats en overslagplaats voor olie en andere van olie afgeleide producten. Het bedrijf heeft een opslagcapaciteit van 10 miljoen vaten en beschikt over aan diep water gelegen kades waar grote schepen kunnen aanmeren.

BOPEC heeft zorgvuldig gezocht naar een nieuwe pensioenuitvoerder. Via onafhankelijk advies van Atlas Risk Solutions en Henriquez & Vornis Insurance Consultancy werd ENNIA als beste nieuwe pensioenverzekeraar voor de wensen van BOPEC geselecteerd. ENNIA heeft voor BOPEC een op maat gemaakte flexibele pensioenregeling gecreëerd, die voldoet aan de eisen van de werkgever, werknemers en de vakbond. Werknemers bouwen aan een inkomen voor na hun pensioenleeftijd en zijn nu verzekerd van inkomen in geval van overlijden voor hun nabestaanden of in geval van arbeidsongeschiktheid.

ENNIA is trots op deze nieuwe samenwerking met BOPEC en feliciteert het bedrijf en haar medewerkers met deze nieuwe flexibele pensioenregeling.