Winnaar Babymaand 2017

In de maand juni heeft Nutricia Curaçao voor de tweede keer de Nutricia Babymaand georganiseerd. Een maand vol acties, aanbiedingen en tevens de tweede editie van de Baby Photo-contest. Via de Facebook pagina van Nutricia Curaçao konden ouders hun kinderen tussen de 0 en de 3 jaar inschrijven. Ze mochten een eigen foto van hun kind insturen voor de wedstrijd, maar Nutricia bood ook een gratis fotoshoot van Divi Design Photography aan.

“De opkomst tijdens de fotoshoots was groot”, vertelt fotograaf Joke van Eeghem. “Op vier zaterdagen in juni hebben we op vier verschillende locaties gefotografeerd. In Botica Sambil, Botica Santa Rosa, Botika Sorsaka en in de DA op Salina. In totaal hebben we van 158 jonge kinderen een mooi plaatje geschoten. De fotoshoots waren helemaal gratis en de trotse ouders kregen na afloop ook direct een foto mee naar huis. Iedereen was super enthousiast! Je merkt dat de fotoshoot voor de ouders echt een happening is. De kinderen kwamen allemaal prachtig gekleed en opgetut naar de locaties. Wat ik persoonlijk heel bijzonder vond, is dat ik tijdens de shoots van vorig jaar een net geboren baby’tje op alle vier de fotografeerdagen heb mogen fotograferen. Je zag haar iedere week veranderen. Dit jaar is haar moeder opnieuw met haar gekomen en het was erg leuk om te zien hoe ze was gegroeid van dat ieniemienie pasgeboren baby’tje tot een prachtige eenjarige dreumes.”

In totaal hebben ruim 550 kandidaatjes deelgenomen aan de wedstrijd. “Dit is aanzienlijk meer dan vorige jaar”, aldus Derrick van den Heuvel namens Nutricia. “Vorige jaar hebben ongeveer 170 baby’s meegedaan aan onze Photo-contest en dat aantal is dit jaar dus ruim verdrievoudigd! Dit is waarschijnlijk mede te danken aan het feit dat er dit jaar een wel heel bijzondere prijs aan gekoppeld is.”

De winnaar van deze hoofdprijs is door de notaris getrokken en werd op woensdag 5 juli bekend gemaakt: Jay Xhavier Jair Jansen. “We konden het haast niet geloven”, vertelt de moeder van Jay. “We hadden meegedaan aan de wedstrijd, omdat we het leuk vonden om gratis een mooie, professionele foto van Jay te laten maken, maar dat we hiermee ook een Studieplan voor hem zouden winnen hadden we echt niet verwacht. Een beginkapitaal van f 5.000 is een hele mooie start voor Jay als hij later, als hij groot is, gaat studeren, want studeren kost veel geld. En we hebben gehoord dat aan het eind van de looptijd dit beginkapitaal zelfs gegroeid zal zijn tot een gegarandeerd bedrag van f 10.000!”

Hiermee bezorgen we Jay een mooie financiële start”, zegt Reinald Curiel, CCO van ENNIA. “Met het ENNIA Studieplan is een kind goed voorbereid op de toekomst. Het is een flexibel en op maat gemaakte spaarverzekering waarmee geld opzij wordt gelegd voor de studie van een kind. Ook als de ouders wat overkomt tijdens de looptijd van het Studieplan, krijgt het kind op de einddatum gegarandeerd het gegroeide studiekapitaal zoals dit van tevoren is afgesproken.”

“Nutricia Curaçao wil iedereen van harte bedanken voor de enthousiaste deelname”, zegt Derrick van den Heuvel tot slot. “Als blijk van dank krijgen alle deelnemers 100 Fun Miles cadeau en we kijken uit naar weer een nieuwe editie van de Nutricia Babymaand in 2018!”

Wij van ENNIA feliciteren Jay Jansen met het winnen van de hoofdprijs en we hopen hiermee een steentje bij te dragen aan een hele mooie toekomst voor hem. En zeg nou zelf… is het geen plaatje?

Jay jansen