ENNIA. Feel secure!

Onze jarenlange belofte aan u is Feel secure!

ENNIA. Feel secure!

Onze jarenlange belofte aan u is Feel secure!

Feel secure is niet alleen onze belofte maar ook de missie van onze organisatie. 
Het nieuws van de laatste dagen wekt de indruk dat ENNIA niet aan deze belofte zou kunnen voldoen.
Daarom vinden wij het belangrijk het volgende met u te delen. Bij ENNIA draait alles maar om één ding: onze klanten en polishouders.
Onze klanten en polishouders kunnen dus vandaag, morgen, overmorgen en in de verre toekomst op onze belofte blijven vertrouwen.
Wij kunnen u beloven dat hetgeen wij hebben afgesproken en vastgelegd, geen enkel risico loopt.

ENNIA is een meer dan financieel gezond bedrijf en kan daarom zonder problemen aan zijn verplichtingen voldoen. Onderstaande cijfers geven wellicht een beter inzicht in de financiële onderbouwing van onze Feel secure belofte.

  • De afgelopen 10 jaar hebben we ruim 1.3 miljard uitgekeerd aan schadeclaims en 300 miljoen aan pensioenen en benefits.
  • Het Eigen Vermogen van ENNIA is sinds 2005 gegroeid van ANG 31.5 miljoen naar een vermogen van bijna ANG 269 miljoen per eind 2015.
  • De totale activa (bezittingen) zijn toegenomen van ANG 909 miljoen in 2005 naar ANG 2 miljard per eind 2015.
  • De verplichte voorzieningen die moeten worden aangehouden om de belangen van de polishouders te allen tijde te garanderen zijn gestegen van ANG 790 miljoen in 2005 naar ANG 1.7 miljard per ultimo 2015[1].

Mocht u ondanks onze belofte toch nog vragen hebben dan nodigen wij u graag uit om uw vraag met ons te delen. Dit kan via een speciaal aangemaakt e-mail adres: vragen@ennia.com. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

En natuurlijk staat onze voordeur ook altijd open voor het geval u liever persoonlijk uw vragen wil bespreken.
Samen met onze 250 medewerkers staan wij garant om onze belofte aan u waar te maken.

ENNIA. Feel secure!


[1] Een externe accountant en externe actuaris certificeren de voorziening voor de polishouders. De centrale banken CBCS, CBA en DNB houden toezicht dat wij onze voorzieningen conform de wet en internationale richtlijnen veiligstellen.