Eerste baby van het nieuwe jaar krijgt eerste ENNIA Studieplan kado

Heavenly Neuman, de eerste baby van 2016, krijgt van ENNIA een studieplan kado. De ouders van het kleine meisje, dat op 1 januari het levenslicht zag, zijn blij met deze studieverzekering. ENNIA schonk een Studieplan met een verzekerd kapitaal van f 6000. Met het opgebouwde studiekapitaal kan de pasgeborene straks gaan studeren, waardoor er een mooie toekomst voor Heavenly open ligt.

Studeren is een kostbare zaak en de mogelijkheden van studiebeurzen worden steeds verder ingeperkt. Vandaar dat ENNIA graag een nieuw studieverzekeringsproduct op de markt brengt om ouders bij te staan. Patrick Wagner, Sales en Marketing manager bij ENNIA: "De nieuwe ENNIA studieverzekering is een unieke combinatie van sparen en verzekeren en biedt zowel ouders als hun studerende kind veel voordelen en zekerheden."

De voornaamste kenmerken en voordelen van het ENNIA Studieplan zijn als volgt:

  • Gegarandeerd studiekapitaal. Bij arbeidsongeschiktheid of voortijdig overlijden van de ouder of kostwinner ontvangt het kind toch nog het verzekerd studiekapitaal om te gaan studeren.
  • Flexibele uitkeringsdatum. Wanneer het kind eerder of later gaat studeren dan in eerste instantie gepland was, wordt de uitkeringsdatum van het opgebouwde studiekapitaal aangepast.
  • Keuzevrijheid in de uitbetaling. Ouders kunnen er bij de einddatum van de studieverzekering voor kiezen om het opgebouwde studiekapitaal gespreid maandelijks uit te laten keren tijdens de studie van hun kind of in één keer vooraf, wanneer het kind aan zijn studie begint.

De nieuwe studieverzekering van ENNIA is speciaal ontworpen voor ouders, voogden of familieleden die met een vooruitziende blik al tijdig willen gaan sparen voor de studiekosten van hun kind. Janice Sicking-Martin, manager Client Relations, die Denaliz en Ademar namens ENNIA het Studieplan voor hun dochter Heavenly kado mocht doen: "Het is een grote eer dat wij met deze eerste ENNIA studiepolis bij mogen dragen aan de toekomst van de eerste baby, die dit jaar geboren is."