Gezondheid & Geluk centraal in het PreventNow Seminar op St. Maarten

Dit jaar komt het PreventNow Seminar van ENNIA voor de eerste keer naar St. Maarten

Na drie succesvolle seminars op Curaçao en twee op Aruba organiseert ENNIA op zaterdag 1 oktober 2016 dit gratis evenement in het Sonesta Maho Beach Resort & Casino op St. Maarten.

Een gezond mens is gelukkig, maar inmiddels is vastgesteld dat een gelukkig mens ook gezonder is! Hierdoor blijkt gelukkig zijn niet alleen voor het individu maar ook voor de gezondheidszorg van groot maatschappelijk belang. De samenleving in zijn geheel profiteert van gelukkige mensen. Zij presteren beter, zijn productiever en hebben zowel persoonlijk als professioneel een groter netwerk.

Tijdens PreventNow St. Maarten staat voor het eerst de menselijke kant van preventie centraal met het thema: Health & Happiness through Body & Mind.Van 8:00 tot 16:00 uur zullen diverse sprekers en specialisten hun licht laten schijnen op ons welzijn.

Body & Mind

De relatie tussen lichaam en geest is onmiskenbaar, maar hoe we zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen voor een betere balans tussen beiden is voor velen nog een grote uitdaging. Deskundigen gaan de deelnemers aan het seminar op een boeiende en vooral toegankelijke manier wegwijs maken in het zelfmanagement van gezondheid en geluk en laten zien hoe de juiste relatie en balans gevonden kan worden tussen lichaam en geest. Voeding, Obesitas en Diabetes; Inactiviteit, Lichamelijke Beweging en Fitness; Yoga, Meditatie en Accupunctuur, allemaal zaken die direct of indirect invloed hebben op ons welzijn en die tijdens het Seminar aan de orde komen. Tevens presenteert een groot aantal locale bedrijven na de plenaire sessie hun diensten en producten tijdens een expositie.

Het seminar is voor iedereen vrij toegankelijk. Vooraf registreren via ennia.com, telefonisch of met een bezoek aan ENNIA is echter noodzakelijk. Via deze kanalen geeft ENNIA u tevens meer informatie over het programma, de sprekers en de presentaties.

ENNIA nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan het eerste PreventNow Seminar op St. Maarten: Health & Happiness through Body & Mind. Het aantal plaatsen is beperkt, snel registreren wordt geadviseerd.