ENNIA Dia di Penshonado 2016

Jonge kunstenaars entertainen penshonado’s met theater

 

De ENNIA Dia di Penshonado is een begrip geworden. Jaarlijks op 25 juli ontmoeten ENNIA-gepensioneerden elkaar tijdens de meest populaire viering van de dag van de gepensioneerden. Dit jaar staat het evenement volledig in het teken van theater. Het middagprogramma in het WTC wordt verzorgd door diverse jonge kunstenaars van Teatro Luna Blou. De gepensioneerden kunnen die dag ook terecht met al hun vragen over de PensioenPas. ENNIA-gepensioneerden krijgen met de kaart tot wel 25% korting bij verschillende winkels en evenementen. Met deze viering wil ENNIA haar gepensioneerden bedanken voor het vertrouwen dat ze jarenlang in de verzekeringsmaatschappij hebben gesteld.

Voor het vierde jaar op rij viert ENNIA op 25 juli de Dia di Penshonado. Vanwege de populariteit van de viering, krijgt het evenement dit jaar een groter onderkomen in het WTC. ENNIA verwacht ongeveer 700 gasten. Van 16.00 uur tot 19.00 uur worden ENNIA-gepensioneerden getrakteerd op een programma met optredens van jonge kunstenaars, lekkere hapjes, drankjes en natuurlijk heel veel bekenden.

Het evenement is ook een uitstekende gelegenheid voor de ENNIA-gepensioneerde om kennis te maken met diverse partners van de PensioenPas en te profiteren van aantrekkelijke kortingen. De gepensioneerden kunnen inspiratie opdoen voor nieuwe uitgaansgelegenheden, shopping, reizen en andere leuke activiteiten. De partners hebben leuke cadeautjes voor de aanwezigen en aanbiedingen die geldig zijn tot en met augustus 2016.

ENNIA doet al meer dan 68 jaar zaken in de verzekeringswereld. Een ENNIA-pensioen is inkomen voor later. Voor meer informatie over de pensioenproducten van ENNIA, zoals een partner- of wezenpensioen, kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs, uw broker of online via www.ennia.com.