ENNIA gepensioneerde wint bij Bai’e een gloednieuwe KIA Cerato

Mevrouw Carla Antersijn, een gepensioneerde van ENNIA vertegenwoordigd door haar dochter, is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Kia Cerato 2016 en een jaar lang gratis een autoverzekering van ENNIA. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij ENNIA heeft mevrouw Antersijn de sleutels ontvangen. "God heeft me gezegend met een auto en daarvoor ben ik Hem dankbaar. Straks als de auto in de tuin staat, mag de hele familie er in rijden," aldus mevrouw Antersijn.

Mevrouw Antersijn heeft 41 jaar met plezier bij het St. Elisabeth Hospitaal (SEHOS) gewerkt, als supervisor van het röntgenarchief. Als personeelslid van het SEHOS heeft ze haar pensioen opgebouwd bij ENNIA, de grootste pensioenverzekeraar van het eiland.

Klanten van ENNIA die aan Bai’e willen deelnemen, kunnen zich opgeven via ennia.com. Klanten die een pensioenuitkering van ENNIA ontvangen, dingen automatisch mee voor deelname aan het spelprogramma. Elke maand worden er twee vertegenwoordigers van ENNIA bekend gemaakt. De winnaar van de auto in het  populaire spelprogramma Bai’e krijgt ook gratis een jaar lang een autoverzekering van ENNIA.