Eerste baby van het nieuwe jaar krijgt de eerste ENNIA Baby Box

ENNIA viert het leven en overhandigt een rijk gevulde ENNIA Baby Box aan de eerstgeboren baby van het jaar. Zowel op Aruba als op Bonaire, Curaçao en St. Maarten kregen de kersverse ouders van het kindje dat als eerste in 2017 werd geboren een uitgebreid pakket met producten voor ouder en kind.

Vanaf 1 januari 2017 introduceert ENNIA de ENNIA Baby Box. In samenwerking met zijn partners SuperRetail (Rituals, Top1Toys, Bruna en SuperKidz) en Manrique Capriles (Johnson’s Baby) stelde ENNIA een pakket samen met preventieproducten, het My ENNIA Baby Book, leuke cadeautjes, waardebonnen en verzorgingsproducten voor ouder en kind. De ENNIA Baby Box werd samen met een MultiCard van Banco di Caribe (ter waarde van $100) op alle eilanden officieel overhandigd aan de ouders van de eerstgeboren baby van het jaar.

Klanten van ENNIA kunnen ook in aanmerking komen voor de ENNIA Baby Box. Op Curaçao en St. Maarten krijgen hoogzwangere klanten met een ENNIA zorgverzekering de ENNIA Baby Box tijdens het ophalen van hun garantiebrief voor de bevalling bij de zorgbalie van ENNIA. Klanten met een collectieve zorg-, leven- of pensioenverzekering van ENNIA ontvangen de ENNIA Baby Box na de bevalling via hun verzekeringsadviseur of ENNIA. Ook op Bonaire en Aruba ontvangen klanten met een collectieve leven- of pensioenverzekering van ENNIA, na aankondiging door hun werkgever van de geboorte van hun kind, de ENNIA Baby Box via hun verzekeringsadviseur of ENNIA.

ENNIA wenst alle pasgeborenen veel liefde en geluk en feliciteert de ouders met de geboorte van hun kind.

Foto: eerst geboren baby op Bonaire in 2017.