Samen 370 jaren werkzaam bij ENNIA

ENNIA Jubilarissen van 2014

Samen 370 jaren werkzaam bij ENNIA

Willemstad – januari 2015: Onlangs hadden we de eer om 15 trouwe medewerkers volop in het zonnetje te zetten. De bijzondere aanleiding was dat zij samen maar liefst 370 jaren in dienst waren, van wie één zelfs 40 jaar. De plichtsgetrouwe jubilarissen doen hun werk met veel liefde en toewijding en mochten terecht even in het middelpunt van de belangstelling staan.

Naast de jubilarissen zelf was ook het managementteam van ENNIA bij de viering aanwezig (zie foto). Algemeen directeur Ralph Palm gaf aan blij te zijn met de trouwe medewerkers en sprak zijn dank uit. Ook Andrey Pichardo, directeur van de afdeling Human Resources, bedankte de medewerkers: ‘Dank voor jullie inspanning en de vastberadenheid om tot excellentie in jullie werk te kunnen komen. Jullie dagelijkse inspanningen zien we terug in de goede dienstverlening aan onze klanten’.

ENNIA is er behoorlijk trots op dat werknemers gemiddeld meer dan 30 jaar in dienst blijven. Een mooie, wederzijdse verdienste, waardoor ENNIA succesvol is en kan blijven.

Kortom: op naar de volgende 370 jaar!

 

Op de foto een impressie van de jubilarissen en directieleden, van links naar rechts: HR-directeur Andrey Pichardo, Vianney Dunker-Maurera (20 jaar), Lucila Bloemenveld – Semeleer (30 jaar), Edmée Meyer (20 jaar), Jahaira Elisa (25 jaar), Guiselle de Kaster (20 jaar), Xiomara Zerpa - van der Veen (35 jaar), Astrid Maria (35 jaar), Astrid Reenis – Trinidad (40 jaar), Jeritza Pieternella (25 jaar) en algemeen directeur Ralph Palm.

Jubilarissen die niet op de foto staan: Benjamin Roosje (35 jaar), Pamela Panjab (20 jaar), Celaine Soleana – Steba (20 jaar), Mavis Macaay – Helena (20 jaar), Myosotis Suarez (12,5 jaar) en Unicia Angel (12,5 jaar).