ENNIA aanwezig op de FRED carrièrebeurs in Rotterdam

BEN JIJ EEN HOOG OPGELEID TALENT?

Op 6 juni vindt de jaarlijkse FRED Job Fair plaats in het Beurs-World Trade Center Rotterdam. FRED staat voor Flinx Recruitment Expo Dutch Caribbean en is een recruitmentevenement met als belangrijkste doel professionals en studenten van onder meer Curaçao, Bonaire, Aruba en St. Maarten,  die momenteel woonachtig zijn in Nederland een beter beeld te geven van de carrièremogelijkheden die de eilanden te bieden hebben.

ENNIA en Banco di Caribe zijn ook op de beurs vertegenwoordigd. De FRED Job Fair is het ideale matchmaking evenement tussen werkgever en potentiële werknemers. Tijdens de beurs willen we in contact komen met hoogopgeleide professionals met bank- en verzekeringservaring en met lokale roots die naar een van de eilanden terug willen komen.

Zo is ENNIA op zoek naar verzekeringsspecialisten, een actuarieel rekenaar, commerciële professionals, een business analist, een IT-auditor, contentmarketeer en jurist. Allen op hbo/wo werk-en denkniveau. De ideale match is een kandidaat op hbo-wo werk- en denkniveau met bank- en verzekeringskennis, maar dat laatste is niet vereist.

Daarnaast bouwen we tijdens de FRED Job Fair contacten op met potentiële kandidaten. Als er niet direct voor jou een goede match met onze vacatures is dan kan het op een later moment wel bij een andere vacature. Dan ben jij voor ons reeds bekend en kunnen we contact met je opnemen. Op deze wijze zijn in het verleden vaker vacatures ingevuld.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Onze core business is financiele dienstverlening en dat kunnen we niet doen zonder onze medewerkers. Werken voor ENNIA en Banco di Caribe is boeiend. We bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving, een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling en een uitstekende pensioenvoorziening.

Ben jij hoog opgeleid en geïnteresseerd in een boeiende carrière op Curaçao of Aruba in de financiële dienstverlening –of ken je iemand die dat is- kom dan zeker naar de ENNIA-Banco di Caribe stand op de FRED Job Fair op zaterdag 6 juni aanstaande. Wij vertellen graag over de mogelijkheden binnen onze organisatie en onze speciale programma’s die jou terugkeer naar Curaçao of Aruba makkelijker maken.

Klik hier voor meer informatie over FRED Dagen.