ENNIA introduceert de doorlopende reisverzekering

ENNIA introduceert zijn nieuwe reisverzekeringsproduct, de doorlopende reisverzekering voor de ‘frequent traveler’. Deze nieuwe verzekering biedt zekerheid en gemak en is al bij twee reizen per jaar aanmerkelijk voordeliger dan de reeds bekende reisverzekering die per reis wordt afgesloten.

De doorlopende reisverzekering dekt naar keuze 60, 90 of 180 reisdagen per reis en is beschikbaar in drie dekkingsvarianten waarmee deze verzekering volledig kan worden afgestemd op de persoonlijke situatie van de reiziger. Nieuw is ook dat er geen leeftijdslimiet geldt en dat partner en kinderen tegen zeer geringe meerkosten kunnen worden meeverzekerd.

Wereldwijde medische dekking en ondersteuning in geval van een ongeval zitten in het basispakket naast uiteraard het verlies of diefstal van bagage, hobby- en sportuitrusting, kostbaarheden, muziekinstrumenten, computerapparatuur en officiële documenten.

“Met zowel zakelijke als particuliere klanten die steeds vaker reizen neemt de vraag naar reisverzekeringen snel toe. Met dit nieuwe product maken we het leven van onze klanten nog gemakkelijker,” aldus Gilbert Martina Senior Managing Director van ENNIA. “De wijze waarop we deze verzekering introduceren is eveneens opmerkelijk: voor de campagne hebben we de 2015 herendubbelspel Wimbledon Kampioen en Curaçao’s trots Jean Julien Rojer als boegbeeld gekozen. Iemand die twee keer per jaar rond de wereld reist.” Tijdens de première van de nieuwe James Bond film ‘Spectre’ is de commercial voor het eerst aan het grote publiek.