ENNIA WK-actie “Un bala di ENNIA pa kada skol

Elke basisschool op Aruba, Bonaire, Curacao en St Maarten krijgt WK-voetballen van ENNIA

Te midden van een grote groep scholieren lanceerde ENNIA vorige week de "Un bala di ENNIA pa kada skol"-actie op Aruba de eilanden. Voetballen voor basisscholen! De rest van de voetballen wordt deze week door een speciaal ENNIA-team onder de alle basisscholen op Aruba van de eilanden verdeeld.

De aftrap van de "Un bala di ENNIA pa kada skol"-actie op Aruba vond plaats bij School Reina Beatrix. Een grote groep scholieren verwelkomde de heer Reinald Curiel, commercieel directeur van ENNIA en mevrouw Rakaylee Gravenhorst, medewerker ENNIA Leven Collectief. Onder groot applaus overhandigde de heer Curiel de voetballen aan de directie van de school.

In de klas leren, maar ook in het spel
Na de officiële overhandiging kon de schooldag beginnen. "ENNIA vindt het belangrijk dat jongeren op alle eilanden behalve in de klas, ook in het spel leren. Een actieve levensstijl draagt immers bij aan een gezond lichaam en aan de vorming van het karakter van het kind. ENNIA wil, mede dankzij deze actie, scholieren stimuleren om ook in de laatste weken van het schooljaar lekker te sporten en te genieten van het ultieme WK-gevoel", aldus de heer Curiel.

Santa Rosa College, Frere Bonifacio en St. Dominicus College
Later op diezelfde dag overhandigde de heer Curiel samen met het ENNIA-team een aantal voetballen aan de directie en scholieren van Santa Rosa College en Frere Bonifacio. Ook op die scholen werd het ENNIA-team op enthousiaste wijze ontvangen door de scholieren en de directie. Zo mocht het team afgelopen week aanwezig zijn bij de weekopening van St. Dominicus College. De school is recent verbouwd en nu hebben de scholieren meer mogelijkheid om te sporten. Na de overhandiging van de voetballen door de heer Curiel aan de directie en een aantal scholieren hebben de kinderen samen met het ENNIA-team zelfs een lekker potje gevoetbald. De "Un bala di ENNIA pa kada skol"-actie wordt deze week afgesloten.

Voor meer informatie over deze actie, bezoek onze website www.ennia-events.com of de Facebook pagina www.facebook.com/ENNIAevents. Voor meer informatie over ENNIA, bezoek de website www.ennia.com.