Waarom is een reisverzekering noodzakelijk?

  • U verzekert zich voor medische kosten in het buitenland, die tegenwoordig buiten de verplichte basis ziektekostenverzekering vallen.
  • U verzekert zich voor kosten van een onverwachte en vroegtijdige terugkeer.
  • U verzekert zich voor schade, verlies en diefstal van uw reisbagage en bezittingen.
  • U gaat op vakantie en wilt zorgeloos genieten.

Medische kosten

Komt u onverwachts op de EHBO terecht? Krijgt u een ongeluk en belandt u in een ziekenhuis? Moet er, in het ergste geval, een lichaam worden gerepatrieerd? Sinds de invoering van de AZV of de BVZ bent u in het buitenland helaas niet meer verzekerd tegen deze kosten. Voor de BES-eilanden geldt dat alles boven het BES-tarief voor eigen rekening is. De ENNIA Reisverzekering dekt ook 70+-jarigen.

Met een ENNIA reisverzekering belt u ons alarmnummer en krijgt u direct de hulp en voorgeschoten kosten waar u recht op heeft. Met de laagste dekking bent u al voor f 7.500 ($ 4.120) verzekerd tegen acute ziekte en ongevallen en voor slechts f 10 ($ 5,50) per dag bent u al maximaal verzekerd voor medische kosten op reis. 

Onverwachte reisonderbrekingen

Moet u tijdens uw vakantie plotseling naar huis vanwege ziekte of het overlijden van een familielid? Brengt dat veel onvoorziene kosten met zich mee? Met een ENNIA Reisverzekering bent u gedekt. U regelt uw vlucht naar huis en bij thuiskomst declareert u meteen bij ons de extra kosten van tickets en taxi’s en andere onvoorziene uitgaven, die vallen binnen uw pakket. 

Diefstal en schade

Raakt uw reisbagage zoek of beschadigd tijdens uw reis? Wordt uw camera of mobiele telefoon gestolen op vakantie? Het komt helaas steeds vaker voor. Met een ENNIA Reisverzekering verzekert u zich voor deze vervelende situaties, mits u er natuurlijk aangifte van doet. 

Zorgeloos genieten

Voor een klein bedrag kunt u groot verlies compenseren. Mocht er iets gebeuren, dan heeft u geen financiële zorgen. En dan weet u dat we 24/7 bereikbaar zijn om u bij te staan met advies. Met een reisverzekering is een vakantie extra ontspannen.

Onze noodnummers vindt u op onze website onder Contact.

ENNIA’s  reisverzekering.  Gewoon doen.

  • Eenvoudig af te sluiten.
  • 24/7 online.
  • Ook vanaf uw tablet of mobiel.
  • Kortlopende reis verzekering al vanaf f 1,75 ($ 1) per dag.
  • Doorlopende reisverzekering al vanaf f 130 ($71) per jaar.
  • Tot op de dag van vertrek en zelfs nog in de vertrekhal van de luchthaven.

Overweeg een annuleringsverzekering als vooraf veel uitgaven zijn gedaan. Dan bent u verzekerd tegen de financiele gevolgen van annulering, onderbreking of vertraging van uw reis.

Alvast een prettige vakantie toegewenst!

Bereken hier de premie voor uw reisverzekering. Reist u langer dan totaal 2 weken per jaar? Overweeg dan de doorlopende reisverzekering.