Waarom is een reisverzekering noodzakelijk?

  • Je verzekert je voor medische kosten in het buitenland, die tegenwoordig buiten de verplichte basis ziektekostenverzekering vallen.
  • Je verzekert je voor kosten van een onverwachte en vroegtijdige terugkeer.
  • Je verzekert je voor schade, verlies en diefstal van jouw reisbagage en bezittingen.
  • Je gaat op vakantie en wil zorgeloos genieten.

Medische kosten

Kom je onverwachts op de EHBO terecht? Krijg je een ongeluk en beland je in een ziekenhuis? Moet er, in het ergste geval, een lichaam worden gerepatrieerd? Sinds de invoering van de AZV of de BVZ ben je in het buitenland helaas niet meer verzekerd tegen deze kosten. Voor de BES-eilanden geldt dat alles boven het BES-tarief voor eigen rekening is. De ENNIA Reisverzekering dekt ook 70+-jarigen.

Met een ENNIA reisverzekering bel je ons alarmnummer en krijg je direct de hulp en voorgeschoten kosten waar je recht op hebt. Met de laagste dekking ben je al voor f 7.500 ($ 4.120) verzekerd tegen acute ziekte en ongevallen en voor slechts f 10 ($ 5,50) per dag ben je al maximaal verzekerd voor medische kosten op reis. 

Onverwachte reisonderbrekingen

Moet je tijdens je vakantie plotseling naar huis vanwege ziekte of het overlijden van een familielid? Brengt dat veel onvoorziene kosten met zich mee? Met een ENNIA Reisverzekering ben je gedekt. Jij regelt je vlucht naar huis en bij thuiskomst declareer je meteen bij ons de extra kosten van tickets en taxi’s en andere onvoorziene uitgaven, die vallen binnen je pakket. 

Covid-19 dekking

Je kunt extra risico’s aan je verzekering toevoegen voor een ruimere dekking. Zoals de extra kosten als gevolg van Covid-19 (geneeskundige kosten, extra noodzakelijke verblijfskosten en repatriëring). Ben je gevaccineerd tegen covid-19, dan krijg je 50% korting op deze dekking.

Diefstal en schade

Raak je reisbagage zoek of beschadigd tijdens je reis? Word je camera of mobiele telefoon gestolen op vakantie? Het komt helaas steeds vaker voor. Met een ENNIA Reisverzekering verzeker jij je voor deze vervelende situaties, mits je er natuurlijk aangifte van doet. 

Zorgeloos genieten

Voor een klein bedrag kan je groot verlies compenseren. Mocht er iets gebeuren, dan heb je geen financiële zorgen. En dan weet je dat we 24/7 bereikbaar zijn om je bij te staan met advies. Met een reisverzekering is een vakantie extra ontspannen.

Onze noodnummers vind je op onze website onder Contact.

ENNIA’s reisverzekering. Gewoon doen.

  • Eenvoudig af te sluiten.
  • 24/7 online.
  • Ook vanaf je tablet of mobiel.
  • Kortlopende reis verzekering al vanaf f 1,75 ($ 1) per dag.
  • Doorlopende reisverzekering al vanaf f 130 ($71) per jaar.
  • Tot op de dag van vertrek en zelfs nog in de vertrekhal van de luchthaven.

Overweeg een annuleringsverzekering als vooraf veel uitgaven zijn gedaan. Dan ben je verzekerd tegen de financiele gevolgen van annulering, onderbreking of vertraging van je reis.

Alvast een prettige vakantie toegewenst!

Bereken hier de premie voor jouw reisverzekering. Reis je langer dan in totaal 2 weken per jaar? Overweeg dan de doorlopende reisverzekering.