Onderhoud

verzekeringsportaal

Onderhoud aan ons verzekeringsportaal

Graag willen wij u informeren dat ons online verzekeringsportaal tijdelijk offline zal zijn vanwege gepland onderhoud. Wij begrijpen dat dit mogelijk ongemak kan veroorzaken, en bieden daarvoor onze excuses.

Gedurende deze periode hebben wij alternatieve kanalen beschikbaar gesteld om ervoor te zorgen dat je nog steeds dezelfde ondersteuning en hulp kunt ontvangen die u normaal via onze online portal zou krijgen. Wij adviseren je om gebruik te maken van de volgende alternatieven:

Contact opnemen via onze chat applicatie

Als je online advies, een premie-indicatie of een verzekeringsaanvraag nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via onze chat applicatie. Klik hier en een van onze agenten zal u graag verder helpen.

Chat

Contact opnemen via WhatsApp 

Als je liever contact met ons opneemt via WhatsApp, klik dan hier en een van onze agenten zal beschikbaar zijn om u te helpen.

WhatsApp

Het contactformulier invullen 

Als je een terugbel- of mailverzoek wilt indienen bij een van onze agenten, vul dan het contactformulier hier in, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact

Een afspraak maken 

Als je een afspraak wilt maken met een van onze verzekeringspecialisten, klik dan hier en een van onze agenten zal graag een afspraak inplannen die aansluit bij uw agenda.

Afspraak

Bij ENNIA zijn wij toegewijd aan het bieden van de hoogste mate van ondersteuning en service aan onze klanten. Wij bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak tijdens deze periode en kijken ernaar uit om zo snel mogelijk weer normale service te kunnen bieden.