Ben jij al voorbereid op de toekomstige studiekosten van je kind?

Voor je het weet is het zover, je kind gaat studeren. Weet je wel zeker dat je tegen die tijd genoeg geld zal hebben om niet alleen schoolgeld, maar ook geld voor kamerhuur, boeken, vervoer, boodschappen, verzekeringen, kleding en andere kosten voor je kind te kunnen betalen?

Studeren in Nederland voor een student op kamers kost nu gemiddeld € 1.100 ( ca f 2.500) per maand. In Amerika kan studiegeld alleen al tot wel $ 50.000 (f  91.000) per jaar oplopen. Duurt het nog jaren voor je kind begint met studeren? Studiekosten zullen in tussentijd waarschijnlijk nog flink stijgen.

Als je niet zeker weet of je dit allemaal kunt bekostigen later, is het slim om zo vroeg mogelijk te beginnen met sparen voor je kind. Hoe eerder je begint, hoe meer je kunt opbouwen, of hoe minder je per maand hoeft te sparen om hetzelfde eindkapitaal te creëren.

Wil je graag weten wat de beste manier is om een mooi studiekapitaal voor je kind op te bouwen in jouw situatie? Vul dan onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan contact met je op en helpt je graag om een toekomst met zekerheid voor je kind op te bouwen.

Fill out my online form.