ENNIA APP

ENNIA APP

Welkom bij de ENNIA App, uw directe lijn naar alle informatie van ENNIA, rechtstreeks op uw telefoon. Met de ENNIA App krijgt u niet alleen toegang tot algemene informatie over ENNIA, maar kunt u ook uw persoonlijke verzekeringsgegevens inzien door in te loggen in MijnENNIA, alles gemakkelijk vanaf uw mobiele apparaat. Of u nu uw polisdetails wilt raadplegen, uw premiebetalingen wilt bekijken of uw dekkingsinformatie nodig hebt, de ENNIA App maakt het gemakkelijk en toegankelijk, waar u ook bent.

Download de ENNIA app
Download instructies

Download instructies

Het downloaden van de ENNIA App is eenvoudig en snel: Open de Google Play Store of de Apple App Store op uw telefoon. Zoek naar "ENNIA App". Tik op "Installeren" om de app gratis te downloaden en op uw apparaat te installeren. Open de ENNIA App na installatie om direct toegang te krijgen tot de diensten van ENNIA.

Download de ENNIA app
Registreer MijnENNIA

Registreer MijnENNIA

Nu moet u zich eerst registreren. Het is heel eenvoudig! Open de app en tik op 'Mijn Ennia'. Dit geeft u de optie om te registreren. Makkelijk! Tik op 'Registreren voor een nieuw account'. Vul nu uw gegevens in, zoals uw naam, telefoonnummer, geboortedatum en polisnummer. Hier geeft u uw e-mailadres op. Dit zal uw gebruikersnaam zijn voor wanneer u later wilt inloggen. Voer dan een wachtwoord in en bevestig dit door het een tweede keer in te voeren. Geef ten slotte hier uw goedkeuring en u bent klaar om uw registratie in te dienen. U ontvangt een e-mail om uw registratie te bevestigen. Nu is het gemakkelijk om op elk moment in te loggen op uw Ennia app! Open de app opnieuw, log in met uw e-mail en wachtwoord en u kunt aan de slag!

Download de ENNIA app
Tweevoudige verificatie

Tweevoudige verificatie

MijnENNIA maakt gebruik van tweevoudige verificatie voor een extra laag beveiliging. Volg deze stappen om het in te stellen: Wanneer u voor het eerst inlogt in MijnENNIA, ontvangt u een SMS-bericht met een verificatiecode. Kopieer deze code en vul deze in het OTP veld van MijnENNIA. Na het invoeren van de code, ontvangt u een "QR Setup Key". Deze kunt u kopiëren en plakken in Google Authenticator. Uw verificatie-app genereert dan een nieuwe code. Voer deze code in het veld 'Verificatiecode' in op de MijnENNIA website. Druk op 'Verifiëren' en uw MijnENNIA-account is klaar voor gebruik met extra beveiliging. Nu uw tweevoudige verificatie is ingesteld, kunt u uw authenticator gebruiken bij het inloggen in MijnENNIA

Download de ENNIA app