Contact via nieuwe digitale media: snel, duidelijk en gemakkelijk


Papiamentu (Curaçao)     Papiamento (Aruba)

Je verzekeringen goed op orde hebben is belangrijk. Daar helpen wij jou bij. We geven je advies en vlot antwoord op je vragen. Je denkt misschien: ik wil iets weten dus bel ik even. Maar dat is vaak niet de snelste manier. Ontdek hoe het slimmer kan.

Als je ons belt voor een antwoord op een vraag, kan dat weleens langer duren dan je wilt. Soms kom je in de wacht, of word je doorverbonden en moet je opnieuw je verhaal vertellen. Ook is niet altijd direct een antwoord voor handen omdat je vraag moet worden uitgezocht en word je later teruggebeld. Misschien kun je dan net niet je telefoon opnemen. Dat is het lastige van bellen.

Het is slimmer, sneller en goedkoper om:

  • Te chatten via LiveChat op deze site.
  • Te appen  WhatsApp
  • Bericht sturen via Facebook, Messenger of Instagram.


Hoezo slimmer, sneller en goedkoper?

Ontdek het gemak van onze digitale media. Geen gedoe met wachten aan de telefoon. Je stelt je vraag en kunt gewoon door met je bezigheden. Het antwoord komt vanzelf bij je binnen. Dat is wel zo comfortabel. Ook kost het je geen beltegoed.   

- Chatten
Op ennia.com hebben we een live chatfunctie. Met een simpele chat heb je meteen het antwoord binnen. Voor vragen via onze digitale media hebben we een speciaal Webcare-team klaarstaan. Is het even druk? Dan krijg je het antwoord iets later op je scherm te zien. Daar heb jij verder geen omkijken naar.

- Appen
Ook gemakkelijk: gewoon je vraag even appen vanaf je mobieltje. Dat is direct en duidelijk.

- Message
We zijn ook te bereiken via de Facebook, Messenger of Instagram, makkelijk als je een fanatieke socialmedia'er bent.

- Contactformulier
Een vierde mogelijkheid is dat je ons contactformulier hier gebruikt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Ook als we documenten willen delen zijn nieuwe media gemakkelijk. Die documenten kun je dan direct opslaan op je PC of laptop.

Bevalt het?
Genoeg keus dus. Allemaal bedoeld om jouw wachttijd te besparen. Probeer het eens uit. We zijn benieuwd hoe het bevalt.

Wil je ons uitgebreider spreken en wil je je verhaal kwijt? Ook dat kan natuurlijk. Juist dan is bellen een goede optie. Of misschien nog beter: even langskomen. Dat praat wel zo prettig.
Weet in ieder geval dat we voor je klaarstaan. Hoe je ons ook benadert.

Zie meer informatie in ons blogoverzicht