Bescherm je portemonnee. Als gezin kan je van alles overkomen


PAPIAMENTU (Curaçao)     PAPIAMENTO (ARUBA)

Juan en Asly hebben twee kids, Randy (10) en Monica (12). Samen ‘n leuk, stoer gezin. Ze doen veel outdoor. Randy is een skater, Monica houdt van hiphop en streetdance. En Juan en Asly zijn echte moutainbikers. Ze zijn niet bang aangelegd. Maar pasgeleden zijn ze toch erg geschrokken. Randy was aan het skaten toen hij plotseling van de stoep af schoot. Een passerende scooter kon hem net ontwijken maar kwam daardoor zelf ten val. De bestuurder had gelukkig alleen maar een paar schrammen, maar de scooter was stevig beschadigd.

De bestuurder had gelukkig maar een paar schrammen

De schade was zo opgelost. Juan en Asly hebben voor het gezin een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Dat is slim gedaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vooral als je kinderen hebt. Maar dat geldt net zo goed ook voor de ouders. Vorig jaar keek Juan bij de buren naar de world series baseball. Juan helemaal blij toen de Los Angeles Dodgers wonnen. Hij stond te springen en te dansen. Plotseling struikelde hij en bonkte hij bijna de televisie op de grond. Dat soort dingen kunnen gebeuren. Speciaal daarvoor is de aansprakelijkheidsverzekering bedoeld.

Als alleenstaande kan het je overkomen, maar de kans is groter dat een gezin ‘een ongelukje’ overkomt. En wat dacht je van de hond. Ook die kan van alles aanrichten. Alle gezinsleden vallen onder de verzekering, zelfs de hond.

Een schadebedrag met vele nullen

En dan hebben we het nog niet eens over de echte grote schades. Stel, dat het scooterongeluk met Randy slechter was afgelopen voor de bestuurder. Dan krijg je rechtszaken die gaan over bedragen met velen nullen. Als gezin wil je dat niet meemaken. Met een aansprakelijkheidsverzekering vang je kleine en grote schades op. Het leeft gewoon fijner als je hiervoor verzekerd bent.

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak met mij.

Juliska Cijntje-web.png

 

 

 


Juliska Cijntje
Cördinator Customer Relations

Contact

Zie meer informatie in ons blogoverzicht