Verhuizing

Verhuizen is zo erg nog niet, zeker niet met hulp van vrienden en familie.

Maar wat als je spullen beschadigd of gestolen worden of als er iemand gewond raakt tijdens de verhuizing? Neem deze verzekeringen in ogenschouw.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheid? Dat is een duur woord, en dat is niet voor niets. Als iemand in jouw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt jou aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Zo hoog, dat je jouw huis of inboedel kan verliezen. Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn de financiële gevolgen gedekt en hoef je die dus niet zelf te betalen.

Woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering beschermt je bezittingen tegen een aantal risico’s. Het is belangrijk dat je een woonhuisverzekering afsluit voordat je jouw nieuwe woning betrekt. En heb je een huis met hypotheek gekocht? Dan is een woonhuisverzekering meestal verplicht.

Inboedelverzekering

Je bent waarschijnlijk best blij met je bezittingen. Een bij elkaar geraapt zooitje misschien nog, maar wel jóuw zooitje. Misschien zijn je spullen niet allemaal kostbaar, maar hebben ze wel veel persoonlijke waarde. Bij brand of inbraak kan je alle spullen kwijtraken. Onze inboedelverzekering kan helaas niet de emotionele schade vergoeden, maar wel (een deel van) het financiële verlies compenseren.