Verhuizing

Verhuizen is zo erg nog niet, zeker niet met hulp van vrienden en familie.

Maar wat als uw spullen beschadigd of gestolen worden of als er iemand gewond raakt tijdens de verhuizing? Neem deze verzekeringen in ogenschouw.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheid? Dat is een duur woord, en dat is niet voor niets. Als iemand in uw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt u aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Zo hoog, dat u uw huis of inboedel kunt verliezen. Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn de financiële gevolgen gedekt en hoeft u die dus niet zelf te betalen.

Woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering beschermt uw bezittingen tegen een aantal risico’s. Het is belangrijk dat u een woonhuisverzekering afsluit voordat u uw nieuwe woning betrekt. En heeft u een huis met hypotheek gekocht? Dan is een woonhuisverzekering meestal verplicht.

Inboedelverzekering

U bent waarschijnlijk best blij met uw bezittingen. Een bij elkaar geraapt zooitje misschien nog, maar wel úw zooitje. Misschien zijn uw spullen niet allemaal kostbaar, maar hebben ze wel veel persoonlijke waarde. Bij brand of inbraak kunt u alle spullen kwijtraken. Onze inboedelverzekering kan helaas niet de emotionele schade vergoeden, maar wel (een deel van) uw financiële verlies compenseren.