Nieuwe auto

Een nieuwe auto is een grote investering. En niet eentje zonder risico’s.

We voorzien je graag van advies over hoe je jouw auto, jezelf en je inzittenden kunt verzekeren. Voor als er iets onverwachts gebeurt, zoals een ongeluk, schade of diefstal.

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering en Personen Ongevallenverzekering Motorrijtuigen

Iedereen met een auto is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die jouw auto eventueel veroorzaakt bij andere mensen en hun eigendommen. Voor slechts een beetje extra zijn ook je inzittenden bij een ongeluk extra verzekerd. Dit bevelen we van harte aan om te doen. Better safe than sorry.

Cascoverzekering en schadevrije jaren

Wil je jouw auto verzekeren tegen diefstal of schade? Kies dan een Casco Beperkt , Casco Extra of een Casco Ideaal verzekering. Een Young Professional als jou raden wij de voordeligste verzekering aan: Casco Beperkt. De kans is klein dat je een gloednieuwe dure auto heeft gekocht, want dan kan je beter Extra of Ideaal kiezen. Maar Casco Beperkt geeft waarschijnlijk een prima dekking voor je bolide.

Heb je als bestuurder al schadevrije jaren opgebouwd? Dan profiteer je van een no-claimkorting die kan oplopen tot 80%! Vraag hiervoor de no-claimstatus aan bij je vorige verzekeraar.

;