Nieuwe auto

Een nieuwe auto is een grote investering. En niet eentje zonder risico’s.

We voorzien u graag van advies over hoe u uw auto, uzelf en uw inzittenden kunt verzekeren. Voor als er iets onverwachts gebeurt, zoals een ongeluk, schade of diefstal.

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering en Personen Ongevallenverzekering Motorrijtuigen

Iedereen met een auto is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die uw auto eventueel veroorzaakt bij andere mensen en hun eigendommen. Voor slechts een beetje extra zijn ook uw inzittenden bij een ongeluk extra verzekerd. Dit bevelen we u van harte aan om te doen. Better safe than sorry.

Cascoverzekering en schadevrije jaren

Wilt u uw auto verzekeren tegen diefstal of schade? Kies dan een Casco Beperkt , Casco Extra of een Casco Ideaal verzekering. Een Young Professional als u raden wij u de voordeligste verzekering aan: Casco Beperkt. De kans is klein dat u een gloednieuwe dure auto heeft gekocht, want dan kunt u beter Extra of Ideaal kiezen. Maar Casco Beperkt geeft waarschijnlijk een prima dekking voor uw bolide.

Heeft u als bestuurder al schadevrije jaren opgebouwd? Dan profiteert u van een no-claimkorting die kan oplopen tot 80%! Vraag hiervoor de no-claimstatus aan bij uw vorige verzekeraar.

;