Nieuwe auto

Toon mij je auto en ik zeg je wie je bent. Je auto is een deel van je imago. Nieuw, comfortabel en passend bij je lifestyle.

Zorgen voor je auto is zorgen voor jezelf en je inzittenden.

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering en Personen Ongevallenverzekering Motorrijtuigen

Iedereen met een auto is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die jouw auto eventueel veroorzaakt bij andere mensen en hun eigendommen. We raden aan om je inzittenden bij een ongeluk extra te verzekeren met de Personen Ongevallen Motorrijtuigen. Een kleine investering met grote voordelen.

Alleen een WA-verzekering voor je auto is aan te raden als jouw auto in waarde niet meer de moeite waard van een cascoverzekering is. Voor sommigen is dit na 8 jaar, voor anderen weer wat langer.

Cascoverzekering en schadevrije jaren

Bij een nieuwe auto kies je voor Casco Extra of Casco Ideaal. Casco Ideaal is er voor de professional die voor niet minder gaat dan het allerbeste. Zowel bij Casco Extra als bij Casco Ideaal krijg je bij total loss een gloednieuwe auto.

Goed om te weten: je bent waarschijnlijk een goede bestuurder. Bestuurders die zonder schade rijden, belonen wij met een no-claimkorting die kan oplopen tot 80%.