Verhuizing

Verhuizen is best een hele klus. En er is altijd het risico dat uw spullen beschadigd raken of gestolen worden en dat er iemand gewond raakt tijdens de verhuizing.

Deze verzekeringen dekken deze risico's.

Aansprakelijkheidsverzekering

We raden u als gezin aan om een aansprakelijkheidsverzekering te nemen. Als iemand in uw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt u aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Zo hoog, dat u uw huis of inboedel kunt verliezen. Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn de financiële gevolgen gedekt en hoeft u die dus niet zelf te betalen.

Woonhuisverzekering

Heeft u een nieuw huis gekocht? Dan heeft u waarschijnlijk al een woonhuisverzekering of moet u deze nog afsluiten. Bij de meeste hypotheken is deze namelijk verplicht. En heeft u uw nieuwe huis zonder hypotheek kunnen kopen? Dan raden wij u toch een woonhuisverzekering aan. Hierdoor blijft uw huis verzekerd bij schade door brand of storm. Zo blijft uw huis een solide investering voor de toekomst van uw gezin.

Inboedelverzekering

Uw bezittingen zijn belangrijk voor u. Misschien zijn uw spullen niet allemaal kostbaar, maar hebben ze wel veel persoonlijke waarde . Bij brand of inbraak kunt u alles kwijtraken. Onze inboedelverzekering kan helaas niet de emotionele schade vergoeden, maar wel (een deel van) uw financiële verlies compenseren.