Verhuizing

Verhuizen is best een hele klus. En er is altijd het risico dat je spullen beschadigd raken of gestolen worden en dat er iemand gewond raakt tijdens de verhuizing.

Deze verzekeringen dekken deze risico's.

Aansprakelijkheidsverzekering

We raden je als gezin aan om een aansprakelijkheidsverzekering te nemen. Als iemand in jouw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt jou aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Zo hoog, dat je jouw huis of inboedel kan verliezen. Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn de financiële gevolgen gedekt en hoef je die dus niet zelf te betalen.

Woonhuisverzekering

Heb je een nieuw huis gekocht? Dan heb je waarschijnlijk al een woonhuisverzekering of moet je deze nog afsluiten. Bij de meeste hypotheken is deze namelijk verplicht. En heb je jouw nieuwe huis zonder hypotheek kunnen kopen? Dan raden wij je toch een woonhuisverzekering aan. Hierdoor blijft je huis verzekerd bij schade door brand of storm. Zo blijft je huis een solide investering voor de toekomst van je gezin.

Inboedelverzekering

Je bezittingen zijn belangrijk voor je. Misschien zijn je spullen niet allemaal kostbaar, maar hebben ze wel veel persoonlijke waarde. Bij brand of inbraak kan je alles kwijtraken. Onze inboedelverzekering kan helaas niet de emotionele schade vergoeden, maar wel (een deel van) jouw financiële verlies compenseren.