Nieuwe auto

Een nieuwe auto is een grote investering voor uw gezin. En niet eentje zonder risico’s.

We geven u graag advies over hoe u uw auto, uzelf en uw inzittenden kunt verzekeren. Voor als er iets onverwachts gebeurt, zoals een ongeluk, schade of diefstal.

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering en Personen Ongevallenverzekering Motorrijtuigen

Iedereen met een auto is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die uw auto eventueel veroorzaakt bij andere mensen en hun eigendommen. Voor slechts een beetje extra zijn uw inzittenden bij een ongeluk extra verzekerd. Dit bevelen we u van harte aan om te doen.

Cascoverzekering en schadevrije jaren

Wilt u uw auto verzekeren tegen diefstal of ongeluk? Kies dan een Casco Beperkt , Casco Extra of een Casco Ideaal verzekering. Het hangt van de nieuwprijs en de leeftijd van uw auto af wat u het best kunt kiezen. Casco Extra is aan te raden als u een nieuwe auto heeft gekocht. En Casco Ideaal is er voor het gezin dat niet minder gaat dan voor het allerbeste. Maar waarschijnlijk heeft uw gezin genoeg aan Casco Beperkt. Een prima basisdekking met een voordelige premie.

Extra aantrekkelijk bij ENNIA: heeft u als bestuurder al schadevrije jaren opgebouwd? Dan profiteert u van een no-claimkorting die kan oplopen tot 80%! Vraag hiervoor de no-claimstatus aan bij uw vorige verzekeraar.

;