Verhuizing

U gaat verhuizen. Dan is er altijd het risico dat uw spullen beschadigd raken of gestolen worden en dat er iemand gewond raakt tijdens de verhuizing.

Deze verzekeringen dekken deze risico’s. Kijk ook wanneer het verhuisbedrijf verantwoordelijk is.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als iemand in uw huis een ongeluk krijgt en hij of zij stelt u aansprakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Investeer daarom nu in een aansprakelijkheidsverzekering, waardoor de financiële gevolgen gedekt zijn.  

Woonhuisverzekering

Bij de aankoop van uw huis heeft u waarschijnlijk al een woonhuisverzekering afgesloten. Bij de meeste hypotheken is deze namelijk verplicht. Heeft u uw hypotheek al afbetaald? Dan raden wij u toch een woonhuisverzekering aan. Hierdoor blijft uw huis verzekerd bij schade door brand of storm. Zo blijft uw huis een solide investering voor uw gezin.

Inboedelverzekering

U heeft in uw leven een aantal mooie en kostbare aankopen gedaan waar u zuinig op bent. Uw spullen zijn niet alleen mooi en voor u waardevol, het totaal aan waarde kan in de loop der jaren al gauw oplopen tot meer dan f 100.000. Verzeker uw inboedel daarom tegen brand of inbraak, want als u ze dan verliest, krijgt u in ieder geval de financiële waarde terug. En heeft u kostbaarheden, zoals kunst? Dan kunt u die het beste apart per stuk laten verzekeren.