Nieuwe auto

Een nieuwe auto houdt u mobiel. Beweging en onder de mensen komen is belangrijk.

Met een goede autoverzekering zit u net even iets zekerder in de auto. En weet u dat ze u niet laten staan, als u pech heeft.

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering en Personen Ongevallenverzekering Motorrijtuigen

U weet het waarschijnlijk: iedereen met een auto is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die uw auto eventueel veroorzaakt bij andere mensen en hun eigendommen. Alleen een WA-verzekering voor uw auto is aan te raden als uw auto in waarde niet meer de moeite waard van een cascoverzekering is. Voor sommigen is dit na 8 jaar, voor anderen weer wat langer.

We raden u aan om uw inzittenden bij een ongeluk extra te verzekeren met de Personen Ongevallen Motorrijtuigen.

Cascoverzekering en schadevrije jaren

Welke cascoverzekering wij u aanraden, hangt af van uw auto. We bieden u 3 keuzes. Van een eenvoudige en voordelige Casco Beperkt, naar een uitgebreidere Casco Extra tot de meest complete autoverzekering die er is: Casco Ideaal. Bepaal zelf wat voor uw auto de beste keuze is. Voor nieuwe auto’s adviseren wij sowieso Casco Extra of Casco Ideaal.

Goed om te weten: heeft u schadevrije jaren opgebouwd? Bestuurders die zonder schade rijden, belonen wij met een no-claimkorting die kan oplopen tot 80%.

;