Gezin

Gezin

Je wil het beste voor je gezin, maar ook verstandig omgaan met je budget. Dus wil je niet te veel betalen en toch de juiste informatie hebben om je gezin te kunnen verzekeren. Daarom hebben wij enkele tips voor je op een rijtje gezet. Zo kan je zelf afwegen wat voor jou en je gezin belangrijk is, en welke keuzes jij met jouw budget het beste kunt maken.

Meer info
Young professional

Young professional

Je bent jong en gezond en je zoekt avontuur. Je bent volop bezig met je carrière die net lekker gaat lopen. Je budget is nog beperkt. En hoewel je ouders vast wel eens zeggen dat het belangrijk is om verzekerd te zijn, geef je je geld liever aan andere dingen uit. Klopt dit zo’n beetje?

Meer info
Professional

Professional

Je bent een professional. Kwaliteit vind je belangrijk. Je werkt hard om, eventueel samen met je gezin, goed en comfortabel te kunnen leven. Daar waar je risico’s ziet in het leven doe je je best om die te beheersen en af te dekken. Wij geven je graag advies per situatie om de touwtjes in handen te houden.

Meer info
Gepensioneerde

Gepensioneerde

Je hebt je leven hard gewerkt en nog een mooie tijd voor de boeg. Hoewel je niet meer naar je werk gaat, zit je waarschijnlijk niet vaak stil. En je gedachten gaan vast soms uit naar je gezondheid en naar je familie die je straks zal achterlaten. Wij geven je graag advies om per situatie het beste uit deze levensfase te halen.

Meer info