Gezin

Gezin

U wilt het beste voor uw gezin, maar u wilt ook verstandig omgaan met uw budget. Dus u wilt niet te veel betalen en toch de juiste informatie hebben om uw gezin te kunnen verzekeren. Daarom hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u zelf afwegen wat voor u en uw gezin belangrijk is, en welke keuzes u in uw budget het beste kunt maken.

Meer info
Young professional

Young professional

U bent jong en gezond en u zoekt avontuur. U bent volop bezig met uw carrière die net lekker gaat lopen. Uw budget is nog beperkt. En hoewel uw ouders vast wel eens zeggen dat het belangrijk is om verzekerd te zijn, geeft u uw geld liever aan andere dingen uit. Klopt dit zo’n beetje?

Meer info
Professional

Professional

U bent een professional. Kwaliteit vindt u belangrijk. U werkt hard om, eventueel samen met uw gezin, goed en comfortabel te kunnen leven. Daar waar u risico’s ziet in het leven doet u uw best om die te beheersen en af te dekken. Wij geven u graag advies per situatie om de touwtjes in handen te houden.

Meer info
Gepensioneerde

Gepensioneerde

U heeft uw leven hard gewerkt en u heeft nog een mooie tijd voor de boeg. Hoewel u niet meer naar uw werk gaat, zit u waarschijnlijk niet vaak stil. En uw gedachten gaan vast soms uit naar uw gezondheid en naar uw familie die u straks zult achterlaten. Wij geven u graag advies om per situatie het beste uit deze levensfase te halen.

Meer info