Waarom wij verzekeren

Het leven draait om geluksmomenten. Met je familie, je gezin, je vrienden. Ook in je werk, met je collega’s of alleen. Het gaat om genieten. Met alles wat wij doen, proberen wij daaraan een bescheiden bijdrage te leveren. Het leven te vieren.

Want als je je zeker voelt, is het makkelijker om voor anderen te zorgen, lief te hebben, te genieten, te creëren, te ontdekken en te delen. Dat is wat wij wensen. Voor jou, voor onze klanten, voor onszelf, voor eigenlijk de hele wereld.

Wij geloven namelijk dat de wereld leuker wordt als mensen zich zeker en onbezorgd voelen. En kunnen leven zoals ze willen leven. We denken namelijk ook dat mensen die zich zeker voelen, elkaar willen helpen. Meer respect krijgen voor elkaar. Respect voor elkaars mening. Respect voor elkaars bezittingen. Respect voor hun leefomgeving. Dat alles draagt bij aan de kwaliteit van het leven. En is nodig om van het leven te genieten.

Daarom investeren we ook in de kwaliteit van het leven. Wij steunen goede doelen en mooie projecten die bijdragen aan een gezonde en duurzame samenleving. Natuurlijk omdat we hopen dat daardoor de wereld leuker, beter en gezonder wordt. Maar ook omdat we denken dat er dan minder ongelukken gebeuren, dingen kapot gaan of erger.

En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan zijn we er ook.

Vier het leven.

Feel secure, ENNIA