Persbericht 22 oktober 2023

Recente ontwikkelingen ENNIA

Op 5 oktober jl heeft de overheid van Curaçao de financiering van Nederland afgewezen. De regering heeft besloten om de nodige middelen ter beschikking te stellen om de pensioenen van de polishouders van Ennia Caribe Leven NV (ECL) te kunnen uitbetalen mochten de eigen middelen onvoldoende zijn. De komende weken ontfermen ENNIA, de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) en de regeringen van Curaçao en Sint Maarten zich over mogelijke andere oplossingsrichtingen voor de herstructurering van de ENNIA Groep. 

Wat betekent dit voor u?

Voor u verandert er niets. U kunt uw huidige verzekeringen normaal voortzetten en nieuwe polissen blijven afsluiten. Dit geldt voor zowel ENNIA Caribe Leven NV, ENNIA Caribe Schade NV en ENNIA Caribe Zorg NV.  ENNIA opereert normaal en staat klaar om onze klanten en partners te blijven bedienen met dezelfde goede service waar we al 75 jaren voor hebben gestaan. ENNIA heeft altijd aan al zijn betalingsverplichtingen voldaan en zal dat ook blijven doen. 

Verdere communicatie

Naast het bieden van goede service, vinden we het ook belangrijk om onze klanten en partners goed geïnformeerd te houden. We zullen dan ook doorgaan met het verstrekken van relevante informatie over ENNIA en ontwikkelingen die zich voordoen.

We begrijpen dat er veel vragen zijn in deze situatie, maar wij willen onze klanten en partners geruststellen dat wij ons volledig inzetten. We waarderen de voortdurende steun van onze klanten en partners en zullen hun blijven bedienen met de hoogste mate van professionaliteit en toewijding die ze van ons gewend zijn.

 

Willemstad, 22 oktober 2023

 

ENNIA