Nieuwe ENNIA Pensioenpas met Plus 25% Fun Miles

In het teken van Dia di Penshunado heeft ENNIA de PensioenPas vernieuwd. Iedereen die zijn pensioen van ENNIA ontvangt krijgt de nieuwe Pensioenpas, die voor de gepensioneerde bij zijn uitgaven extra voordelen biedt en makkelijker te gebruiken is.

De Pensioenpas is tegelijk een unieke en persoonlijke Fun Miles kaart waarmee men bij alle aankopen Fun Miles krijgt. ENNIA vermeerdert alle gespaarde Fun Miles van de Pensioenpas met 25%.

“Wij respecteren senioriteit en levenservaring. Voor onze pensionado’s die bij ENNIA hun pensioen hebben opgebouwd geven wij graag iets extra’s. Met de Plus-25% Fun Miles kan de pensioenpashouder meer fun verzilveren die het loyaliteitsprogramma Fun Miles aan spaarders biedt.” aldus Lesley-Ann Brodie, Algemeen Directeur van ENNIA.

Behalve de Plus-25% biedt ENNIA de pensionado’s op de woensdagochtend in meer dan 10 verschillende uitgaansgelegenheden ook een gratis kop koffie of thee aan bij vertoon van de Pensioenpas.

De ENNIA Pensionado-Niewsbrief en Pensioenpas Informatiedesk informeren de pensioenpashouders wanneer er leuke uitjes of andere extra’s worden aangeboden.

Voor Aruba, Sint Maarten en Bonaire, waar ENNIA en Fun Miles samen actief zijn, wordt de ENNIA Pensioenpas later in het jaar geïntroduceerd.

Zie hier meer informatie over de ENNIA Pensioenpas.