ENNIA CuraDoet project: opknappen Stella Maris school.

Met een groot team van ENNIA medewerkers, managers en directieleden is er 2 dagen lang gewerkt aan het opknappen en gebruiksklaar maken van 5 lokalen. Binnenkort verhuisd de J.F. Kennedy school naar de leegstaande school, Stella Maris.

J.F. Kennedy school is een LOM school en verhuisd naar een rustigere buurt en het gebouw van Stella Maris is uiterst geschikt. Met man en macht is in 2 dagen hard gewerkt. De lokalen zijn goed schoon gemaakt en helemaal geschilderd met frisse kleuren. De plafondventilatorbladen van de lokalen zijn geschuurd en opnieuw gelakt. De tuin gesnoeid en opgeruimd. Op het schoolplein is een voetbalveldje gemaakt en van niets met veel zaag-, las- en graafwerk is een complete speeltuin gemaakt met schommels en wippen en in mooie kleuren geschilderd.

Als straks de kinderen de school binnenlopen worden ze verwelkomd door een Superleerling die er zin in heeft groot geschilderd op een muur. Het team heeft met veel plezier en voldoening aan dit mooie resultaat gewerkt en is daar zeer trots op.