Work To Live Traveling breidt uit met reisverzekeringen

Het is al sinds de oprichting in 2012 het handelsmerk van Work To Live Traveling om totaal service aan te bieden aan haar klanten. Alle zorg uit handen nemen van de reiziger en hun een totaalbeleving van de reis aanbieden is hun missie.

“We werken voor de klant het hele reisidee uit en dat is vanaf de tickets, het programma, de informatie, hotels, autohuur, de GPS-huur, de USA-visa voor Nederlandspaspoorten en dergelijke reisplannings details. Ook het sparen en de reservering voor een cruise wordt volledig verzorgd voor de klant. Wij doen dit voor familiereizen maar ook voor businesstrips.” licht Elaine Mauricia, directeur van Work To Live Traveling toe.

Sinds kort wordt dit volledige aanbod gecomplementeerd met reisverzekeringen. Met het aanbieden van reisverzekeringen hebben de reizigers een dekking als eventueel door ziekte of andere reden plotseling de reis geannuleerd of onderbroken moet worden. Of als er tijdens de reis medischekosten gemaakt zijn of schade door verlies of diefstal. Voor deze verzekeringen is Work To Live Traveling een samenwerking aangegaan met ENNIA en adviseert een verzekeringsdeskundige welke dekking het beste is bij het reispakket.

“Ons verzekeringsadvies is met de bekendheid van het totaal reisprogramma nu ook meer maatwerk en weten we precies wat de reiziger nodig heeft”, aldus Shairon Balentina verzekeringspecialist van ENNIA.

Op de foto zittend vooraan van rechts naar links: Elaine Mauricia, directeur van Work To Live Traveling, en Reinald Curiel directeur ENNIA.