Pensioenregeling voor Montessori School Foundation

The Montessori School Foundation, die onlangs de eerste authentieke Montessorischool heeft geopend in Curaçao, heeft voor haar personeel een collectief pensioen afgesloten bij pensioenverzekeraar ENNIA.

De start van The Montessori School in Damacor is de eerste fase van een groter project. Het project The Montessori Village is een meerjarenplan, waarbij  Montessorionderwijs wordt aangeboden vanaf de geboorte tot en met 18 jaar. Daarnaast komt er een wooncomplex voor ouderen, waarbij met name dementerende ouderen een innovatief dagprogramma krijgen op basis van de Montessori methode. Op locatie komt er ook vestigingsruimte voor kleine bedrijven en wordt er een onderzoek- en innovatiecentrum gerealiseerd.

“We hebben ons de afgelopen twee jaar bijna uitsluitend beziggehouden met de planning en uitvoering van de Montessori Village. Het project is ons grote doel en dit doel hebben we vervolgens opgedeeld in kleine, behapbare doelen. We waren op zoek naar een verzekeringspartner die bereid was om samen met ons te werken naar het grotere doel,” aldus Danielle Palm, voorzitter van The Montessori School Foundation en hoofd van de school.

The Montessori School Foundation heeft bij ENNIA een volledig pakket verzekeringen afgesloten voor zorg, schade, aansprakelijkheid en het collectief pensioen. “Het pakket heeft een dekkingsflexibiliteit dat past bij onze groei-ontwikkeling en activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat de ouders van de kinderen, studenten, partners en het personeel het gevoel van zekerheid hebben”.

“De samenwerking met ENNIA verliep vlot en soepel. Verzekeringsspecialist Shairlon Balentina heeft met ons de risico-analyse gedaan en aan de hand van onze wensen is een pakket samengesteld dat binnen de groei en filosofie past, dus ook zonder onder- of oververzekering. Voor het pensioen heeft Senior Accountmanager Tini Lasten op een duidelijke wijze de materie uitgelegd en gelijk alle berekeningen toegelicht.” zegt Palm.

Vragen? laat het ons weten!

Meer nieuws over ENNIA

Montessori: Vrijheid in gebondenheid

The Montessori School biedt een veilige en stimulerende leeromgeving die aan de natuurlijke behoeften van het jonge kind tussen 18 maanden en 6 jaar tegemoetkomen. Montessorionderwijs is een zorgvuldig opgebouwde onderwijsmethode, waarbij een kind zich zo veel mogelijk in zijn eigen tempo, gebruik makend van eigen kunnen kan ontwikkelen, onder de leiding van een ervaren montessoridocent en met behulp van speciaal ontworpen montessorimaterialen.

Montessorionderwijs is gebaseerd op een soepel evenwicht tussen vrijheid en een systeem van vaste regels, samengevat als “vrijheid in gebondenheid. Voor meer informatie, bezoek de website.