St. Elisabeth Hospitaal regelt direct de ENNIA garantiebrief bij medische doorverwijzing

ENNIA klanten met een Medicard hoeven niet meer eerst met de verwijsbrief naar ENNIA te komen voor een garantiebrief. Voor alle betrokkenen is dit een aangename innovatieve verbetering dat comfort en kwaliteit biedt.

De doorverwijzing naar het St. Elisabeth Hospitaal in Curacao (SEHOS) is door automatisering eenvoudiger gemaakt en bespaart nu veel tijd voor de ENNIA klanten. Met de verwijsbrief van de huisarts kan de klant direct door naar het Sehos en daar wordt de verwijsbrief en ENNIA garantiebrief digitaal gebundeld in een portaal waar ENNIA en Sehos medewerkers toegang tot hebben.

Met een swipe van de ENNIA Medicard is duidelijk of de klant verzekerd is voor de doorverwijzing. De garantiebrief voor Sehos zit dan ook meteen in het systeem en kan Sehos de zorg direct verlenen.

Het systeem werkt al sinds maart en is uitvoerig getest en afgestemd tussen de Sehos en ENNIA. De eerste klanten hebben het als zeer positief ervaren en kunnen nu direct door naar Sehos voor de specialistische zorg.

Binnenkort sluit ook het Analytisch Diagnostisch Centrum (ADC) met de verschillende Prikposten aan op het digitale e-Zorg systeem en kan men met een ENNIA Medicard eenvoudig worden geholpen. De kosten voorschieten en achteraf declareren is dan niet meer nodig.